andzia w koszuli bez majtek 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 po jakim czasie od zakupu na allegro mozna zglosic na policje ze zostalam oszukana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKAZWARSZAWY 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 najpierw allegro powiadom a co się stało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość daje na pierwszej randce Napisano Czerwiec 11, 2010 a ja czekam na paczkę od kwietnia ale nie chce mi się nic robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Serfer Janusz 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 Proponuję po pierwsze skontakotować się z Allegro, a potem ewentualnie zastanawiać się nad policją. Na dużą kwotę był przekręt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzia w koszuli bez majtek 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 pisałam tutaj ostatnio pozwole sobie wkleic linka z poprzedniego tematu: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4487812 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzia w koszuli bez majtek 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 pisalam juz do allegro maja 5 dni na odpowiedz juz czekam 2 dni:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Serfer Janusz 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 Nie martw się. Moja dziewczyna była w sytuacji bardzo podobnej i skończyło się happy endem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKAZWARSZAWY 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 pisz nadal do allegro, jeśli masz maila do sprzedawcy to napisz że czekasz na rower lub kasę inaczej oddajesz sprawę na policję ale pamiętaj że poniżej 250 zł to mała szkodliwość społeczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzia w koszuli bez majtek 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 facet odpisywal na moje maile ale po dlugim czasie i wogole nie odpisywal na moje pytania... jak podalam adres do wysylki pieniedzy jako przekaz i poprosilam o skan przekazu facte juz nic odpisal chcial zwrocic kase na konto ale ja sie boje ze to jakis haker poprostu juz wole byc ostrozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzia w koszuli bez majtek 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 wplacilam 245zl:( jestem zalamana maz ciezko pracowal abysmy mogli sobie pozwolic zeby kupic corce rowerek a tu takie cos mnie spotkalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzia w koszuli bez majtek 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 prosze podpowiedzcie co moge jeszcze zrobic? pewnie duzo osob kupuje i sprzedaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slodka ja miod Napisano Czerwiec 11, 2010 ja mam 28 lat i rocznego synka- jego ojciec a moj partner wyjechal pol roku temu za granice a miesiac temu oswiadczl ze juz nie ma zamiaru do nas wracac.... mam nadzieje ze kiedys trafie na mezczyzne ktoremu bede mogla zaufac i ktory pokocha mojego synka jak swoje dziecko.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slodka ja miod Napisano Czerwiec 11, 2010 sorki wpisalam nie w to okienko :/ a z allegro to jest tak ze najpierw trzeba taka sprawe zglosi allegro a potem sie z nimi dogadac co robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKAZWARSZAWY 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 po za skontaktowaniem się z allegro i potem z policją nic nie możesz zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzia w koszuli bez majtek 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 a czy moge juz to isc zglosic? nie minelo jeszcze 14 dni od zakupu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach