Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antoninarosa

tak bardzo nie chce!

Polecane posty

Gość antoninarosa

jak myślicie czy objawy ciąży mogą się pojawić tylko z myślenia o niej?

Gość antoninarosa
no właśnie czytam, ale nie pomaga mi to i dalej myślę, że jestem w ciąży, chociaż to nieprawdopodobne;/

Gość thaiusse80
objawy sobie mozna wmowic. poza tym objawy ciazy moga byc tez objawami okresu lub choroby wiec sam objaw o niczym nie znaczy. wazne czy sie wspolzylo bez zabezpieczenia plus testy lub badanie krwi na bete.

Gość antoninarosa
3 testy z apteki + beta i wszystkie negatywne, no i oczywiście zabezpieczenie. A o objawach myślę i czytam bez przerwy. Wariuje!

Gość antoninarosa
oby! kurde jak o tym nie myślę to jest wszystko w porządku, miałam tak przez pewien czas po teście na bete, a później dalej sobie zaczęłam wkręcać. Wiem, że to bardzo głupie;/ ale nie wiem jak przestać o tym myśleć, dziś już nawet wybrałam imię dla mojego dziecka ;D

Gość dobrze radze
Koniecznie idz do dobrego psychologa!!!! Naprawde nie zartuje. Wpedzasz sie w chorobe tzn ciąże urojoną!!!

antoninarosa - to jest niemożliwe żebyś była w ciąży....ale wiem że i tak będziesz sobie wmawiać. Skąd takie straszne obawy? nieodpowiedni partner czy nieodpowiedni wiek, że psychika tak wariuje?

Gość antoninarosa
i wiek i partner. nie jestem jakąś małolatą, ale uważam że za wcześnie na dzieci. Postanowiłam, że jutro zrobię jeszcze jeden test z krwi, jak będzie OK, czyli negatywny to zacznę coś z tym robić.

Gość antoninarosa
zrobiłam dziś test, idę jutro po wynik. trochę się martwię, ale mam nadzieję, że będzie negatywny!