Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...AVATARKA...

wiesiolek na poprawe sluzu

Polecane posty

Gość ciekawość roku
ale jak śluzu?

Tak ja bralam wiesiolek+catsagnus + kwas foliowy. Udalo sie w 3 mies staran. :) Zycze powodzenia.

Gość niby fajny
bardzo pomaga:) ja mialam fatalny sluz, staralismy sie o dziecko, konkretnie o synka bo corka juz byla, chcialam miec pewnosc kiedy mam sluz plodny aby zaczac dzialac, bo jak wiadomo chlopca najlepiej zrobic w dni plodne;) pierwszy cykl nie wyszlo (przypuszczam, ze to ten sluz, ktory w ogole nie wygladal na plodny), w drugim cyklu staran kupilam wieolek w kapsulkach, jedna rano jedna wieczorem, po 2 tyg. owulacja, piekny przejrzysty, rozciagliwy sluz:P i strzal w dziesiatke, mamy synka dokladnie z tamtych staran :)czyli wlasciwie za pierwszym podejsciem od czasu stosowania wiesiolka. polecam:)

Ja na przykład mam lepszy śluz po siemieniu lnianym - no i dużo taniej to wypada! :) Zalewa się ziarenka w szklance na pół godziny letnią wodą, a potem wypija tę wodę i ewentualnie zjada ziarenka :) Śluz jest po tym naprawdę pięknisty - co nie zmienia faktu, że w moim przypadku jak na razie nic to nie daje :(

Gość thaiusse80
Mi nie pomogl ani wiesiolek ani siemie lniane. w cyklach w ktorych bralam je nic nie wyszlo. potem je odstawilam i za jakis czas zaszlam od tak spontan.