Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana mamuśka Nati

Tandetne pieluchy firmy Pampers

Polecane posty

Ja uzywam pampersow,ale nie mieszkam w Pl..jestem z nich bardzo zadowolona,bo sa mieciutkie,na noc zakladam synkowi baby dry i kiedy rano go przebieram,to pielucha jest az ciezka od siuskow,ale pupke ma sucha..nie wiem..moze na Pl jakas tandeta idzie..Huggies kupilam raz i nawet nie zuzylam opakowania..sztywne i okropne..sa malo chlonne Do innych pieluszek nie mam dostepu.. A i zadne z pampersow jakie kupowalam nie byly perfumowane.Z reszta tutaj wiekszosc kosmetykow dla niemowlat nie jest perfumowana,chyba jedynie Johnson's baby

zdenerwowana mam nati, matkooo jak cie czyatm to mysle jedno : kretynka! Zle babo zalozylas pieluche i dlatego wszystko wycieklo. Jak ty chcesz dziecko wychowac? Jka ty pieluchy nie potrafisz zalozyc.

Gość mama Janka
zgadzam sie z Tobą-Mamo Nati-ja dostałam dla mojego synka może ze 2, 3 razy te pampersy-Sleep and play i wierzcie mi-niczego gorszego nie ma, my również przekonaliśmy się do Dada, są świetne, czasem Huggisy, czasem zwykłe Pampersy ale nigdy więcej Sleep and Play! :)

Gość zdenerwowana mamuśka Nati...
Komuś się nudzi i mi nicki zabiera buhahah :D

Gość Jagoda idz już prosze!
pożegnałaś sie więc narazie jagoda po co dalej piszdesz? jestes masochistką? lubisz jak ktos cie obraza??

Gość Zdenerwowana mama Nati.....
Akurat mojego dziecka żadne pieluchy na szczęście nie uczulają, nawet te perfumowane, ale i tak nie lubię zakładać pachnących pieluch :-/ Po co takie kurestwo produkować :-/ Jakby nie można było bezzapachowych. Przecież te miejsca są najbardziej wrażliwe i podatne na odparzenia i inne infekcje.

Gość sdksadsadsda
Ja też jestem zdania, że papmpersy wcale nie są najlepszym wyrobem dla dziecka. Czuć samą chemię i nic więcej. Dady są o niebo lepsze, może grube i sztywne, ale przynajmniej nie czuć tak chemikaliami.

Gość dsfsf
trzeba umiec je zakladac, i tyle, ja uzywam tyle czasu nic nie wylatuje ani nic i sa bardzo chlonne a nie jak jakies gowno typu dada

Gość tez mama 2 latka
a ja bardzo sobie chwalę slip&play. Wiadomo, ze to nie to co oryginalne pampersy (ale cenę tez mają inną) ale z tych tańszych pieluch to są zdecydowanie najlepsze.