Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjbkbi

Brat zmusza mnie bym utrzymywała jego rodzine!!!

Polecane posty

Gość bjbkbi

Brat który ma żone, dwójke dzieci, zmusza mnie bym utrzymywała ich wszystkim. Kupuje im zakupy, pozwalam im mieszkać we własnym mieszkaniu, nie płacą rachunków, ja zarabiam tylko 3000 plus mam jeszcze dodatkowy zysk z własnej restauracji. Sama również mam dziecko, i powinnam myśleć przedewszystkim o sobie i o nim. Rozmawiałam z bratem to on mi mówi że powinnam być bardziej wyrozumiała. Nie wiem jak on może ciągnąć pieniądze od samotnej matki:( bo ja nią właśnie jestem, w dodatku jest starszym bratem a ja jego młodszą siostrą która musi mu pomagać.

Gość bjbkbi
Dlaczego mnie zwyzywałeś? Naprawde jestem zmęczona utrzymywanie jeszcze dodatkowych ludzi. Mam w domu cztery pokoje, rodzina mojego brata zajmuje dwa pokoje z nich. Za które nawet nie zapłacą, mieszkają u mnie kompletnie za darmo.

Gość qwer
tylko 3tys ? wow! ja ledwo mam 1 tys na 3 osoby!! to nie kupuj zarcia proste

I dobrze powiedział (no, moze mówgł nie wyzywać) bo powinnas cos z tym zrobic a nie sie na forum żalić Piszesz tak, jakbyś nie miała wyboru, albo nie potrafiła porozmawiać z bratem. Co, trzyma ci nóż przy gardle, krzycząc "masz nas utrzymywać!"? Bo nie rozumiem w jaki sposób jesteś zmuszana A może powiedział "pomieszkamy sobie tutaj na twój koszt" a ty na to "acha, okej..." i przyleciałas zakładać tematy na forum?

Gość pra pra pra lu lu la
Wywal ich boisz się ? jak się boisz to jesteś nikim

Gość bjbkbi
Brat mnie spytał gdy się do mnie wprowadzał czy może sobie jakiś czas pomieszkać u mnie. Ten jakiś czas zamienił się w 8 miesięcy, a umawialiśmy się tylko na miesiąc z którego prawie się zrobił rok.

Gość cwsd
jedz u siebe w restauracji a do domu nic nie kupuj

Gość tutek-srutek
wiec zazadaj od niego oplaty za wynajem, prad, gaz i ogrzewanie. Oraz cos tam jeszcze, co uznasz za stosowne i egzekwuj to. Nie masz obowiazku utrzymywac brata-darmozjada i jego rodzinki- to on jest za nia odpowiedzialny, nie Ty. A moze zaproponuj mu i jego zonie prace w swojej restauracji, zobaczysz, czy bedzie chetny pracowac. Jak nie- wypad!

Gość o cholera jaka patologia
wez sie kobieto zastanow... samotna matka utrzymujaca dziecko i...rodzine brata ty na pewno masz cos z glowa-pytanie dlaczego brat w ogole musial sie do ciebie wprowadzic? zadluzenie czy nie oplaca sie wg niego wynajmowac bo za drogo...

Gość klin klinem a moze
Przestan kupowac jedzenie, mow, ze nie masz kasy. Jedz na miescie. Moze i ciepla wode warto odlaczyc? Przemeczysz sie jakos, a moze oni sie wyprowadza ;)

Gość wywal ich wszystkich na zbity
pysk!