Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnesi

Czy kupilibyście stanik w ciuchach?

Polecane posty

Gość agnesi

Byłam przeciwniczka kupowania czegos takiego w lumpeksach.Dzis szukalam jakichs fajnych ciuszkow i trafilam na fantastyczne staniki Triumpha. W sklepie takie widzialam po 110 zł ,nie stac mnie na nie. Kupilam 3 po 6i 8 zł,sa jak nowe. Mysle ,ze jak wypiore to nic mi sie od takich stanikow nie stanie. Brzydziłybyscie sie?

Gość fghfgh
ja kupuje i nic mi nie jest:) jak jest jakich fajny niezniszczony to czemu mam nie kupic;] wystarczy wyprac:) ale np majtek bym nie kupila...

Gość Emilia Cieczka
Liszaj murowany.

Gość agnesi
zadowolona jestem z zakupow. kupilam staniki po Madonnie i po Ruhannie. i to za atrakcyjna cene

Gość nigdy nie kupilabym nic
w lumpexie...

Gość Trutnia Pospolita
Wolałabym za 10zł od chińczyków ale nowy. Fuuuj, przecież to bielizna osobista a nie spódnica czy bluzka.

Gość agnesi
ale jak mam świadomośc , że nosiła ten stanik Madonna czy Ruhanna czy majtki , które były na ich pupach to czuję się taka podekscytowana jak je wkładam

Gość kasndlsug
tak na marginesie jezeli jest dobry lumpex to wszystkie rzeczy sa nie prane tylko deyfekowane dlatego czesto w takich sklepach jets nie mily zapach... takze nie jestes wstanie sie niczym zarazic, no chyba ze to jakis brudny lumpex w ktorym naprawde smierdzi i ciuchy sie walaja po podlodzze to inna sprawa...

Gość tez kupuje i porzadnie piore
ale gaci nie kupuje

Gość zaloze sie ze jakby sprzedawal
i uzywane podpaski czy gumki to pojawiliby sie na nie chetni...tylko wyprac i jazda od nowa...jak mozna kupowac uzywana bielizne...wolalabym juz kupic na targu

Gość agnesi
ja tylko przegnilych nie kupuje , no chyba ze sa dobrej marki i bardzo tanie

Gość agnesi
a co w końcu jest kryzys. wyprane podpaski po siostrze używam

Gość Wars wita Was
no dobra ale już nie kupujcie używanego papieru toaletowego do ponownego użycia , mam uraz, ponieważ ktoś ostatnio powiedział, że robiąc podroby używa papier toaletowy z recyklingu do wyrobu pasztetowej :(

w ciuchach kupuję różne rzeczy ale prócz bielizny - bo to jakoś przesada, już lepiej na rynku kupic tanią jakas bo po kimś to raczej mi się nie widzi nosić :/

Gość agnesi
Spdaj podszywie Madonny i Rhany :P Ja tez byłam przeciwniczka. No ale jak zobaczylam te staniki i wiedzialam,ze w sklepie dam 300 zł za nie,to pomyslalam,ze wezme. Co do bielizny u Chińczyków,to juz kupowalam u nich staniki,po jednym praniu sie zniekształcały i do wyrzucenia.

Gość pozory mylą sie tylko raz
ja bym w Ace wyprała :P

Gość Falski
fuuuuuuuuuuuuuuuuj

Gość pozory mylą sie tylko raz
Falski czemu fuj? Przeciez to nie majtki. Jak kupisz koszulke w ciuchach,to tez nosisz na ciele. Cycki,to ciało jak Twoja klata.

Gość kupowalam
z tym ze ja przewaznie wydaje na stanik ok. 160 zl (panache,fantasy,itd) wiec kiedy co sie fajnego trafi duzo taniej to czemu nie. Ale teraz nie mam czasu na ciucholandy wiec pozostaje mi bravissimo.com i ewentualnie ebay.co.uk gdzie mozna kupic fabrycznie nowe panache,fantasy za pol ceny