Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mynina

Czy wypada zaprosic bylego nauczyciela na kawe?

Polecane posty

Gość mynina

Skonczylam wlasnie zajecia i egzaminy z moim wykladowca (zeby nie bylo ze chce sobie ocene podwyzszyc w jakikolwiek sposob) i teraz sie zastanawiam, czy wypada zaprosic go na kawe?! Facet jest wyjatkowo dowcipny, niezwykle inteligentny i cierpliwy. Do tej pory nasze konwersacje zaczynaly sie od uniwersyteckich problemow a konczyly na zyciowych. Poza tym czuje sie wyjatkowo swobodnie w jego obecnosci.Bardzo mi imponuje i chcialabym podtrzymac znajomosc na bardziej kolezenskiej stopie niz studentka-nauczyciel. Nie jestem w jakikolwiek inny sposob nim zainteresowana. Dodam ze jest to czlowiek starszy ode mnie, zonaty z dwojka dzieci. Dlatego nie chcialabym zeby moja oferta zabrzmiala badz zostala przyjeta w ofensywny badz nieodpowiedni sposob. Doradzcie prosze - wypada zaprosic czy nie?

Gość kobieta nieszczęśliwa
hej wydaje mi się że nie bardzo wypada zaprosić go na kawę. Natomiast jeżeli to fajny czlowiek zawsze możecie widywac sie na uczelni, możesz wpadac do niego w czasie konsultacji poprostu pogadać ja tak robie z byłymi wykładowcami których polubiałam

mysle, ze wypada ale pod warunkiem ze bedzie was wiecej. Chociazby 3 osoby. Propozycja spotkania we dwoje zostanie przez niego na pewno zle zrozumiana i potraktowana.