Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajajajajaa

facet dostal mandat 1000zl ojejejejejej

Polecane posty

Gość jajajajajajajaa

moj facet dostal mandat 1000zl za brak prawka i brak przy sobie przegladu auta.i teraz moje pytanie...co jesli zaplaci na konto tylko 10% tej kwoty??Bo on cos mowil ze u niego w pracy koles ma policjanta za ojca i podobno jest tak ze jak zaplaci sie min 10% mandatu to oni widzac ze sie placi choc czesc ( bo wiecej sie nie ma) to przymykaja oczy i potem nastepuje przedawnienie. Czy faktycznie tak jest???

Gość ladaco
gnoje

Gość nie jest mandaty
sie nie przedawniają jak nie zaplaci to przy rocznym rozliczeniu urząd skarbowy sie upomnie o kase to raz a dwa to mam nadzieje ze teraz juz niegdy bez ważnych dokumentów nie wsiądze do auta :classic_cool:

Gość jajajajajajajaa
gnojek to moj facet ze taki nierozsadny jak juz.... No ale zna ktos odpowiedz na moje pyt?

Gość ladaco
US mu ściągnie jak nie zapłaci z rozliczenia.

Gość jajajajajajajaa
taaaa...teraz juz nie wsiada do samochodu za nic....myslalam ze go zabije!!!!!!!ostrzegalam go nie raz a on swoje, ze jak do tej pory go nie zlapali to juz nie zlapia. No ale jesli zaplaci teraz tylko ta stowe to beda potem przychodzic upowmnienia, co z komornikiem??Moze siasc na wyplate jego??? Kurcze, gdybysmy mieli to bysmy zaplacili ale naprawde nie mamy z czego.

Gość jajajajajajajaa
no ale do nast rozliczenia jest jeszcze rok, wiec przez ten rok moga byc jakies odsetki?

Gość nie jest mandaty
NIE WIEM JAK JEST Z TAKIMI kwotami, ale z mniejszymi nie przychodfzily żadne upomnienia dopiero z rozliczenia US sciagał swoje i juz. Wydaje mi sie że musicie pisac o rozlożenie na raty. wiesz moze to chamówa ale szkoda że tylko 1000 tys zł

Gość nie jest mandaty
tak odsetki rosną i może przyjsc tez komornik z US .

Gość jajajajajajajaa
no ale wczesniej pewnie przyjda jakies upomnienia zanim komornik przyjdzie prawda???' Wiem, rozumiem ze szkoda tylko ze 1000zl w sumie dobrze sie stalo, moze zmadrzeje

Gość nie jest mandaty
mi nie przyszły żadne upomnienia , urząd ściągnął cześć z rozliczenia a po reszte póżniej przyszedł komornik z us. piszcie o rozłożenie na raty

Gość jajajajajajajaa
no dobrze...a gdzie takie pismo skierowac??

Gość nie jest mandaty
kurcze nie wiem zadzwon na policje i zapytaj tam ci powiedza czy do nich czy do us .