Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfagda

Ojcowie kochają bardziej córki!

Polecane posty

Gość dfagda

Widze to przynajmniej po swoim kuzynie, ma 3synów i jedną córke której najbardziej pomaga. Dobrze wypowiada się o synach, ale wobec nich ciągle trzymał dyscypline, a córka do tej pory robi z nim to co chce. Jeden z jego synów założył już rodzine, dwóch natomiast jeszcze nie, mimo że ojciec ich ciągle pogania że najwyższy czas by się ustatkowali. Natomiast jego córka robi właściwie co ze chce -pierwsze nieślubne dziecko. -potem ślub, urodzenie drugiego dziecka no i rozwód. A mój kuzyn jej wszystko wybaczył. Jego córke złapała policja na kradzieży, też nie miał jej tego za złe. A wiem że gdyby któryś z jego synów wykręcił podobny numer to wtedy nie okazał by takiej wyrozumiałości.

Gość a ty nie masz własnego życia
że tak zaglądasz w każdy kąt kuzynostwa?

Gość dfagda
Napisałam tylko to co widze, moge opisać innych przypadków, gdzie jest podobnie że ojcowie kochają bardziej córki a matki synów. Widziałam to nie raz wśród swoich znajomych, i to nie jest tak że ja zajmuje się plotkami jak zasugerowałaś.

Gość nie zgadzam się

Gość liczbapi
brat mojego ojca ma dwie córki i syna - najmłodszy, teraz ok 17 lat, oczko w głowie taty ;)

Gość nie zgadzam się
mamy corkę i syna i to syn jest ulubieńcem tatusia