Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczegośś

dlaczego kobiety z małymi piersiami

Polecane posty

Gość dlaczegośś

wymagają od mężczyzn mega penisów?

Gość 21 cm.......
też się zastanawiam :D to takie żałosne jak laska z jakimiś wypryskami mówi, że facet powinien mieć dużego i twardego. Czy one myślą, że facet z wielkim penisem na nie spojrzy?

Gość dlaczegośś
nie zrozumiałaś mnie nie powinnyście od nas wymagać cudów, jeśli same cudów nie macie

Gość pocieszycielka juz biegnie
nie znam zadnej kobiety która wymaga od faceta "mega penisa" wiec wnioskuje ze autor jest zakompleksiony bo mojego przyjaciel nienalezy do gigantów i mysli ze tylko z tego powodu go zadna nie chce :)

Gość kejfijfieeieeieiieieie
debile

Tak :O bo kobiety ( nie dziewczynki :O ) akurat przykładają do tego większą uwagę. :O Od biedy może przyłożą do tego usta, ale to i tak będzie spowodowane tylko bardziej skomplikowaną filozofią, która siedzi w tych ptasich móżdżkach. :P

Gość a w dupie mam
a jaka srednia krajowa ?? bo kazdy facet twierdzi ze ma 18-20 cm,jak sie zapytasz. tylko ze zadnego takiego nie spotkalam

Gość jazakochana
izaczek_ona ja też mam miseczkę D uważam że rozmiar nie ma znaczenia mój mąż ma dość długiego i chudego a kochanek ma krótszego ale grubszego i z każdym jest inaczej...

"izaczek_ona" to napisz co Cię obchodzi. :) czego tak naprawdę potrzebuje kobieta, czego Tobie potrzeba, by rżnięcie było "pierwsza klasa" :P :D :D

ja tam nie mam najwiekszych piersi. jestem strrrrasznie szczupla i mam przy tym C... moj facet tez nie ma mega penisa... pierwszy raz slysze stwierdzenie ze kobiety z malymi piersiami chca mega penisow.... moim skromnym zdaniem penis powinien byc dopasowany do pochwy kochanki a nie do jej piersi;...

zgadzam się z przedmówczynią... w ogóle zastanawia mnie to, dlaczego na kafe tylu ludzi prawi na tematy płytkie typu... "mam male cycki, przegralam życie", "mam małego przegralem życie"... jakby to był jakiś sens życia

Gość PiękneSąPiękne
Wg mnie D to minimum - od tego rozmiaru zaczynaja sie piersi. No i najlepiej żeby nie było wiecej niż 80D no chyba że 80E..F ale 85 już nawej J nie zachwyci