Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczegośś

feministkami zostają kobiety

Polecane posty

Gość kim w takim razie jest
kobieta, ktora chce rozwijac sie zawodowo, podrózowac etc. , a nie chce mieć dzieci ? pewnie zaraz usłysze , ze egoistką...

nie, moim zdaniem nie jest egoistką, ma do tego prawo jeśli tak chce. Ważne aby żyć w zgodzie ze sobą

Gość asertywna- i ty sie mienisz
tak, ona ci to pewnie zaraz napisze bo widac ze jej ambicja jest pasozytnictwo na chlopie i państwie, bo mysli ze państwo bedzie finansowac babskie nieróbstwo. ksiezniczka, mysli ze jak ma dziurke miedzy nogami to juz jej sie naleza oklaski za siedzenie w domu z przychowkiem i babranie sie w dzieciecym kale :)

Gość asertywna kobieta
asertywna- i ty sie mienisz 'powaznie to ja mysle, ze kobieta ambitna i towarzyska nie bedzie chciala 4 lat siedziec w domu owszem- rok- tak, jak najbardziej...ale 4 lata?' nie mozesz sie wypowiadac w imieniu wszystkich kobiet.... czesc kobiet chcialaby spedzic pierwsze 3 lata ze swoim dzieckiem, i zapewniam Cie ze w zamoznych domach tak sie wlasnie czesto dzieje zdajesz sobie sprawe ile kobiet jest zmuszonych wrocic do pracy po kilku mies od urodzenia dziecka, ale wolalyby sie poswiecic macierzysntwu? chyba nie do konca znasz realia co do mnie to pracuje i studiuje wyrabiam wiecej godz. niz moj chlopak :) a chamstwo zachowaj dla siebie

Gość asertywna kobieta
co do dzieci to na tym etape awet nie wiem czy je chce posiadac poki co staram sie sama rozwijac