Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 martyna258973489

co powiedziec przy spowiedzi??

Polecane posty

Go艣膰 martyna258973489

ostatnio w spowiedzi bylam 6 l;at temu i dzis znow musze bo pojutrze mam bierzmowanie. ale nie pamietam co sie mowi przy spowiedzi!!!!!!! pomoze ktos??????????

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 aasaddafa
niech bedzie pochwalony Jezus Chrystus. Ostatni raz u spowiedzia by艂am: ...... Obrazi艂am Boga nastpeuj膮cymi grzechami......... Wiecej grzech贸w nie pamietam, za wszystkie za艂uj臋 i prosze o rozgrzeszenie. a potem bij sie w piersi i pomysl jak bardzo za艂ujesz zza swoej grzechy. przed spowiedzia polecam rachunek sumienia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martyna258973489
a co ksiadz bedzie robil tym czasem co bede sie bic po piersi?

Udost臋pnij ten post

jak nie to smialo wal wszystkie swoje grzechy o sexie oni sie wtedy masturbuja :D i lubia takie tematy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aja mam g艂upi pierscinek
bedzie prosi艂 o rozgrzeszenie dla ciebie

Udost臋pnij ten post

a naj lepiej powiedz ze podnieca cie facet w sutannie :D:D:D to go rozgrzeje

Udost臋pnij ten post

jak wyznasz grzechy to ksi膮dz b臋dzie Ci t艂umaczy艂 co mo偶na, co nale偶y, a co trzeba poprawic w Twoim post臋powaniu aby by艂o ono "Bogu mi艂e". potem ksi膮dz bedzie sie modli艂 za Ciebie i albo rozgrzeszy, albo nie. chociaz pewnie rozgrzeszy bo ni mam pojecia c w Twoim wieku mozna zrobic takiego 偶eby eni rozgrzeszy艂 :P

Udost臋pnij ten post

ludzie to zwykly czlek do boga sie modlcie i proscie o rozgrzeszenie grzechow nie do klech co maja wiecej dzieci rozsianych po polsce niz wy z waszego malzenstwa :P

Udost臋pnij ten post

a co Cie to obchodzi ile on ma dzieci?? ksiadz tez ma prawo grzeszyc, bo jest tylko cz艂owiekiem. nawet 艣wi臋ci grzeszyli, cz臋sto do艣c mocno. ale zgodnie z wyznaniem katolickim aby uzyskac rozgrzeszenie musisz sie wyspowiadac u kap艂ana i over. nie ma o czym dyskutowac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja te偶 mam pojutrze
Bierzmowanie i musz臋 i艣膰 do spowiedzi a dawno nie by艂am, baaardzo dawno :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja te偶 mam pojutrze
w jakim mie艣cie masz?;)

Udost臋pnij ten post

przypuszczam ze raptem max szesc lat wczesniej, przed pierwsza komuni膮 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mnie si臋 wydaje, 偶e dziewczyny
pisz膮 o bierzmowaniu dla doros艂uch :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaagniiiee
hehehe gdybym posz艂a do spowiedzi (a niewybieram sie bo zerwa艂am z ta organizacj膮) musia艂abym powiedziec ze u spowiedzi by艂am ostatnio 8 lat temu,spox

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaagniiiee
kumpeli kiedys ksiadz t艂umaczy艂 ze pope艂nia grzech bedac na facecie(musia艂a mu sie t艂umaczyc w jakiej pozycji to robi膮),bo kobieta ma byc pod m臋偶czyzn膮.gdybym by艂a na jej miejscu(pisze zupe艂nie powaznie)powiedzia艂abym''spierdalaj skurwielu pojebany wiecej tu nie przyjd臋''.powiedzia艂abym oczywiscie po cichutku w konfesjonale,ale tak zeby on to us艂ysza艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buehehehe jeszcze by si臋
w pozycje wtryniali

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjkjkjkjk
nie wiedzia艂as ze sie wtryniaja w pozycje?to nic nowego,niejedna moj膮 znajom膮(ja do koscio艂a juz nie chodze)wypytywali o pozycje i ''uswiadamiali''ze to mezczyzna ma byc na kobiecie a nie na odwr贸t,ja sie nie moge nadziwic tym kobieta ze one mimo wszystko do koscio艂a lataj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ale czego艣 nie czaj臋.
Ale czego艣 nie czaj臋. Dlaczego jak ja jestem na facecie, a nie on na mnie to jest grzech?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no w艂a艣nie ja te偶 nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takie co艣 si臋 m贸wi
ty - niech b臋dzie pochwalony Jezus Chrystus. Ksiadz - na wieki wiek贸w ty - amen. Mam x lat, u spowiedzi postatni raz by艂am ... lat temu, zadan膮 pokut臋 odprawi艂am, obrazi艂am Pana Boga ast臋puj膮cymi grzechami:/..../ wi臋cej grzech贸 nie pami臋tam, za n=wszystkie za艂uj臋, obiecuj臋 poprawe i prosze o pokute i rozgrzeszenie. Ksiad藕 - /cos tam co艣 tam/ 偶a艂uj za grzechy ty - /bijesz si臋 w pier艣. ks膮dz - Pan odpu艣ci艂 Tobie grzechy. Id藕 w pokoju. ty - b贸g zap艂a膰. odchodzisz, ca艂ujesz stu艂臋 wystaj膮c膮 zza konfesjona艂u i choc na chwile idziesz sie pomodlic. Pokute mozesz odm贸wic w domu, a ju偶 na tej mszy 艣wietej doj艣膰 do komunii. Jakby co - zerknij w ksi膮zeczke do naboze艅stwa.

Udost臋pnij ten post