Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NietuzinkowaO

Kiedy I raz

Polecane posty

Gość ona..tam
oo kurde jakie pytania tutaj padają :D a ile masz lat? ;p aa i z którym chłopakiem,, po raz pierwszy pierwszy ? czy jak ?:p

Gość aqaaaaaaaaaaaaaaa
gimnazjum...:D stareeeee czasy :P i to nie z moim chłopakiem :P juz wtedy wiedziałam ze bedzie ze mnie kawał ściery :P

Gość ona..tam
aqaaaaaa ;D a co jest teraz ? ;p haha nie ma to jak iśc na impreze i całować się z przyjacielem !! ;] haha eee no dobra mój pierwszy raz był yy na 18naste mojego przyjaciela ja miałam 17 lat poźno :D aaa nie sory miałam 4 lata i moja wielka miłośc dała mi buziaka;D ooch :D

Prawie 18 mam lat... Hmm - poprostu z chlopakiem -ten I raz.. Choc calowalabym sie tylko z kims - kto mi sie podoba i kogo Kocham:) Chodzi tez o francuski ;p

Gość ona..tam
francuski też n atej samej imprezie z tym samym typkiem byłam z nim potem tydzien może dwa ;] był rok młodszy ;D

Gość dziewczyna z podobnym probleme
kiedy miałam 17 lat, z moim pierwszym chłopakiem, z którym byłam potem prawie 2 lata :)

Gość aqaaaaaaaaaaaaaaa
ona tam... tez mialam takie podejscie :P ilu to kumpli sie całowało na imprezach... :D to byly czasy :P teraz za stara dupa jestem :P

Gość aqaaaaaaaaaaaaaaa
22 :D

Gość ona..tam
Ale jest jednak prawda, ze najlepsze są pocałunki z chłopakami do których się coś czuje , bo tak to yy :D tylko z nudów ;p haha