Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milito

Czy dobrze robię?

Polecane posty

Gość milito

Mam 23 lata, jestem studentem. Nie mam stałej dziewczyny, myślę, że mogę się podobać dziewczynom. Chodzi o to, że uprawiam dużo seksu z róznymi koleżankami, jest nam ze sobą dobrze. Czy według was źle robię?

Gość przyjacieluuuuuuu
Wyjebane mam na to co robisz :)

Gość milito
a drogie Panie co sądzą?

Gość madziulapoz
Młodość musi się wyszumieć:) Nie przejmuj się, w końcu jesteś młody, masz powodzenie, to korzystaj z tego:) Nic nie daje człowiekowi tyle rozkoszy co seks:)

Gość nie interesuja mnie tacy facec
i

Gość fajna gościówa
jeżeli ty się dobrze z tym czujesz, to nie miej wyrzutów sumienia, żyj po prostu chwilą, jutro nie wiadomo co się może stać jeżeli nikogo tym nie krzywdzisz, to rulezzz :)

Gość milito
Te dziewczyny mówią, że dobrze czują się w moim towarzystwie i sprawiam im dużo rozkoszy.

Gość lllllaaaallllllaaaa
nieodpowiedzialność :( mnie nie interesuja tacy faceci.Bo nie traktuje seksu tylko jako przyjemności,ale skoro to dla ciebie nic wiecej to żyj jak chcesz,ale pamietaj ze z tego może być dziecko.

Gość sdfsdfsdfsdf
szczerze to nie chcialabym miec takiego chlopaka.. taki dziwkarz jednym slowem:) a Ty chcialbys miec dziewczyne ktora sypiala by ze swoimi kolegami? np idziecie na spotkanie z jej znajomymi. i Wyobraz sobie ze ona spala ze wszystkimi;] jakby sie czul? jakbys mial stala dziewczyne to rozumiem..ale tak to nie podoba mi sie :P

Gość sdfsdfsdfsdf
z jej znajomymi*

Gość lllllaaaallllllaaaa
kiedys możesz tego żałować,przyjemność to nie wszystko...juz teraz masz wątpliwości skoro sie pytasz czy dobrze robisz.

Gość milito
Uwierzcie mi, że wielu chłopaków w moim wieku jakby miało taką możliwość to robiłoby tak samo

Gość lllllaaaallllllaaaa
ale to nie znaczy że to jest dobre,rób jak chcesz,mi sie takie coś nie podoba:(,seks to odpowiedzialność,żadne zabezpiecznie nie daje 100% a poza tym choroby przenoszone droga płciową.Chciałbyś miec takadziewczyne ktora robi tak samo?