Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qazxswedcvfr

Czy to dużo??? Nie wiem czy sobie poradze...

Polecane posty

Mam do zaliczenia: - 1 sem z matmy ( w formie odp. przy tablicy) - spr. z atmosfery - zgłosić się do odp z historii? Mam czas - cały przyszły tydzień. Jak myślicie, uda mi się?

No bo już się gubię, Matematykę będę zaliczać prawdopodobnie w pon, śr i pt, atmosferę w środę a hist, w pon, wt... Muszę wziąc sie w garść, nie chce iść do zawodówki, a w ten cały rok tyle włożyłam kasy w korki i samej pracy. Maci rację:) dzięki

pfi trzeba było się wcześniej uczyć mogłabyś nie zaliczyć;] tak by było najsprawiedliwiej;] pierwszy semestr dopiero teraz? Głupcy ci nauczyciele że ci pozwalają.

Nie chcę iść do zawodówki głupota potem tacy co się nie nadają chodzą do liceum i się męczą;/ Do szkół średnich powinny być ostre selekcje a nie przyjmują jak leci.

Gość zara zara zara zara
Ja mam do napisania 4 prace na zaliczenie min.8 str w tym 2 rozdzialy licencjackiej i nauczyc sie na 2 egzaminy i to wszystko do srody wiec nie pierdooool mi tu farmazonow ze tobie sie nie uda.

,, miła jak zawsze- jesteś brzydka i masz niedopracowany make-up'' nie ma to jak riposta na krytykę;] jesteś w lo a napisałaś ,,Muszę wziąc sie w garść, nie chce iść do zawodówki'' życie taka prawda potem takie nieuki chodzą i plączą przed nauczycielami a ci z litości dają im te 2 na które inni muszą pracować cały rok.

Wyrażam swoja opinię:D jakby ci zależało to byś się od razu wzięła za siebie a nie biadoliła na kafe właśnie straciłaś 30min;] co to za liceum musi być że pozwalają semestr w czerwcu zaliczać;]

będziesz miała brutala jak jakimś cudem zdasz:D i sobie poradzisz dalej:D nie przejmuj się komisy są:D itp:D:D a potem w pracy oj och będzie ciężko tym bardziej jeśli tak jak ty nie potrafisz panować nad emocjami wiesz że teraz nawet konserwator powierzchni płaskich musi mieć średnie??? zawsze pozostaje praca na czarno w sumie to musi być ciekawe miesiąc tu miesiąc tam ale ty sie nie masz czym przejmowac taka zdolna jesteś to co to dla ciebie:D zdasz magistra jeśli masz bogatych rodziców i wszystko się ułoży:D stanowisko dostaniesz pytanie jak długo się utrzymasz;]

O jejku- czyżby brzydula nam się zbulwersowała?? Hehe nie dowaliłaś mi- nie udało ci się- próbuj dalej:):):)

Mnie może i wezmą do ,,Biedronki'' ale ciebie wątpię bo na aby stać na kasie trzeba też umieć liczyć i znać obsługę tego ,,urządzenia'' a do tego znać symbole towarowe itd ale tępak który nie potrafi podstaw z matmy tego nie zrozumie:( Spadam nie użeram się z osobami z niższych warstw społecznych.