Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mir_ek_77

dokonałem ostatnio dobrego zakupu

Polecane posty

Gość mir_ek_77

Nosiłem się z zamiarem zakupu już od dwóch miesiecy, ale okazja nadarzyła się całkiem niedawno. Otóż, jechałem do marek i zauważyłem sklep, wystawione były bramy i tego typu sprzęt na wystawę. Miałem wejść tylko na chwile się rozejrzeć, ale wyszedłem ze świetnym napędem z FAACa (Sprint).Napęd jest zbudowany w oparciu o metalową przekładnię zębatą i wyposażony w magnetyczny wyłącznik krańcowy, co gwarantuje bezproblemową pracę nawet w trudnych warunkach pogodowych (np. zimą). Nie wymaga stosowania dodatkowych zamków (dzięki swojej konstrukcji), a system odblokowania awaryjnego umożliwia obsługę ręczną bramy w przypadku zaniku zasilania.Posiada zabezpieczenie przeciwzgnieceniowe. Co więcej, ma centralę sterującą SPRINT 05, która umożliwia regulację wszystkich podstawowych parametrów pracy napędu, takich jak: logika pracy (krok po kroku lub automatyczne zamknięcie), siła pracy, czas pauzy, otwarcie częściowe (przejście dla pieszych) oraz sposób działania akcesoriów bezpieczeństwa. Wiedziałem jakiego chcę dokonać zakupu, a panowie ze Studia Ogrodzeń tylko mnie upewnili. Świetny sprzęt z gwarancją. Wreszcie go mam!

Gość dimon
ale Ci zazdroszcze :-(

Gość d18
myślę ,że to entuzjazm. ja też przy bramie wjazdowej mam zainstalowany napęd FAAC i sprawdza sie doskonale. zwlaszcza jak pada i nie muszę biegać do bramy żeby ją sobie otworzyć.

Gość mir_ek_77
Prawdziwy entuzjazm! I zastanawiam się dlaczego tak późno zdecydowałem się na taki zakup! Ludzie, nawet nie wiecie jak taki sprzęt potrafi ułatwić życie!

Gość mir_ek_77
A jeszcze tam, w tym Studiu Ogrodzeń widziałem świetną wystawę bram z Betafencu, całkiem niedrogie, bo po cenie producenta. Sporo tych wydatków, ale z drugiej strony na takie rzeczy nie jest mi szkoda. Chcę żeby mój dom i jego okolica porządnie wyglądały.

Gość gorekg
Ile kosztowałaby brama razem z furtką? Widziałem w internecie fajnie wyglądające ogrodzenie z Betafence, chciałbym je kupić gdzieś w Warszawie, ale jednak po jakiejś niższej cenie. Myślisz, że w Studiu Ogrodzeń ceny są atrakcyjniejsze?

Gość deratyzatorka nr 1
Marketing szeptany :D Też pracowałam w czymś takim parę lat temu, trzeba było rozpowszechniać reklamy na forach jako niby zwykły użytkownik zachwycony produktem bądź usługą ;)

Gość lnenvndnnnnnncol
niewdzieczne zadanie :D

Gość mir_ek_77
Jeju jeju to już nic dobrego nie można napisać bo zaraz padają jakieś oskarżenia! Mnie się ta nazwa podoba! Sklep bardzo fajny i dlatego go polecam, wreszcie przynajmniej na normalnych ludzi trafiłem, takich którzy potrafili komuś takiemu jak ja wytłumaczyć co jak i gdzie!

Gość mir_ek_77
dodam jeszcze że w ofercie mamy duuzo więcej bajerów zapraszam, tanio

[zgłoś do usunięcia] mir_ek_77 dodam jeszcze że w ofercie mamy duuzo więcej bajerów zapraszam, tanio... to ty tam robiłes zakupy czy tam pracujesz?

Gość Viennia
Ja mogę od siebie dodac tylko tyle, że faac robi dobry sprzęt i jeżeli ktoś napęd chce kupić to najlepiej właśnie Faaca albo came. Co tu się oszukiwać, jak jest porządny producent to nie ma się czego obawiac nawet jak się coś popsuje.

Gość bentley
Faac to dobra firma . mam od paru sezonów i bardzo sobie chwale. mam 414. super sprawa.nie jest drogi a łatwy w obsłudze i konserwacji. jak do tej pory działa sprawnie. teraz chcę kupić napęd do bramy garażowej.

Gość albatros1250
napęd do garażu to fajna sprawa. ja mam D600 z paskiem kewlarowym który pracuje o wiele ciszej niż napęd z łańcuchem. cicho domyka brame i ma moduł przeciwzgnieceniowy, więc nie muszę się martwić że uszkodzę auto, albo dzieciakom coś się stanie.

Gość basista
słyszałem o tym pasku kewlarowym. podobno bardzo wycisza pracę. ja jestem na kupnie takiego napędu więc chętnie czytam opinie. zastanawiam się czy ta wersja jest dużo droższa od tej z łańcuchem

Gość pesto
ja korzystam z napedu FAAC D700HS. jest naprawdę dobry. o wiele szybszy niż np.D600 czy D1000. otwiera z prędkością ok 20 cm/s. bardzo łatwo sie go montuje i programuje.

Gość perkoz
duża jest różnica w cenie? d600 jest tańszy czy droższy od tego D700? szukam czegoś dobrego, sprawdzonego. czytałem o Faac dobre opinie więc chciałbym coś takiego kupić.

Gość d18
widziałem w necie napęd D700 za ok 900 zł . d600 ma podobną cenę. więc nie jest to bardzo drogi sprzęt, a dobry.

Gość ireneusz Ir
Planuje zakup FAACa po świętach. Myślę właśnie o modelu D600, nie tylko tutaj przeczytałem, że cicho chodzi i ogólnie jest dobrze wykonany dlatego nie trzeba się martwić że zje go rdza, albo niespodziewanie coś się zepsuje. Zależy mi na bezpieczeństwie moim i dzieci, niestety niedawno miał miejsce nieprzyjemny incydent i ktoś nam się włamał na podwórko. Po prostu wszedł przez bramę. Chciałbym zwiększyć poczucie bezpieczeństwa moje i mojej rodziny, a myślę, że napęd tutaj się przyda.