Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blagamwasbardzo

CZY ROBIE DOBRZE? DZIEWCZYNY, CHCE RADY...

Polecane posty

Gość blagamwasbardzo

Jest dziewczyna, która zawsze chce się ze mną umówić a potem tego nie robi. Chciała do mnie przyjechać, bo jest z innego miasta... Zwodziła mnie rok... Ciągle przysięgała, że już... Podoba mi się bardzo i mi na niej zależy... I może gdyby tak nie było to teraz byłbym mniej bezlitosny, bo tak by nie bolało... Ale ona napisała, że teraz już na bank przyjedzie... Bo już nie ma egzaminów czy coś i mam napisać czy chce... Bo będzie za tydzień u mnie w mieście u cioci... Nie odpisałem, bo chce aby się odezwała JAK BĘDZIE a nie znów usłyszeć dzień przed "ups coś mi wypadło"... Nie odezwałem się a ona non stop na gg robi opisy, że ją olałem i dobra jest, łaski bez... Czy ja jej musze tłumaczyć proste rzeczy? Czy robie źle, że mam dume? Wiem, że nie miała kłopotów i robi mi nieustannie jakies obietnice a boli jak potem się wycofuje... I jeśli ktoś chce się czepiać czemu ja nie jade do niej to ona sama mówiła, że to ona przyjedzie tu, więc umowa to umowa...

Gość aqaaaaaaaaaaaaaaa
ja na twoim miejscu bym sie jednak odezwała i zapytala czy na pewno przyjedzie itd itp. jesli ona juz robi opisy ze ją olales, a ty nie zmienisz swojego zachowania to raczej marne szanse. choc rozumiem ze moglo wiele razy bolec gdy odwolywala spotkanie w ostatniej chwili. poza tym chyba mlodzi jestescie :D bedzie dobrze :)

Gość KOLCZYK11
GŁOWA DO GÓRY,MOZE AKURAT TAK SIĘ UKŁADA JEJ ZE ZAWSZE COS WYPADNIE JAK MA BYĆ,ODEZWIJ SIE DO NIEJ I POROZMAWIAJCIE O TYCH TWOICH OBAWACH.A JAK BY CIE NIE CHCIAŁA ZNAĆ TO BY Z TOBA KONTAKTÓW NIE UTRZYMYWAŁA ZYCZĘ POWODZENIA .POZDRAWIAM))

Gość blagamwasbardzo
No młodzi. Po 25 lat ahahaha

Gość za moich czasów to faceci
jeździli do dziewczyn a nie odwrotnie. Ale teraz nie ma jużz prawdziwych mężczyzn.... same zniewieściałe wymoczki

Gość blagamwas
nie chodzi o sex. poki co.