Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimi18

jak wyliczyc dzien owulacji

Polecane posty

Witajcie DZIEWCZYNY!!!!!!!PROSZĘ POMÓŻCIE wyliczyc dzien owulacji...moje miesiaczki były dość regularne czasem opóżniały się tylko o jeden dzień w sumie to moj cykl trwa co 29 dni...ale ostatnio przesunał się i wystąpil okres po 33 dniu ...staram się o dzidziusia od dwoch cykli i nadal nic jak ostatno wlaśnie przesunął mi się okres to już myślałam ze jestem w ciąży a tu niestety sie pojawil i w tym miesiącu też się bedziemy starali tylko właśnie nie wiem jak mam teraz wyliczyc owulację i w jakim dniu najlepiej się starać...pomózcie dodam że mialam miesiączkę 29 kwietnia a następna pojawiła się 1 czerwca więc teraz prawdopodobnie przewiduję miesiaczkę 2 lipca wiec kiedy najprawdopodobniej może pojawić się owulacja???

Gość ala ma kotaa
najlepiej zacząć mierzyć temp www.28dni.pl , zaszłam za pierwszym razem ...

tak wiem też o tej temperaturze ale widzisz zapomniałam dodać że ja w tym miesiącu dostałam lekiej gorączki bo bylam przeziębiona i teraz to ja już się pogubilam i tez sprawdzam sluz ...ale czy moglabym poprosić by ktoś móglby tak mniej więcej wyliczyć ten dzien owulacji z tych danych co podalam ..w których dniach mam sie zaczac starac ..z góry dziękuję proszę o szybką odpowiedż:)

GRATULUJĘ NAPRAWDĘ ZE SZCZEREGO SERDUSZKA ŻE UDAŁO CI SIĘ ZA PIERWSZYM RAZEM:):):)ale czy mogłabyś podpowiedzieć bardziej w które dni powinnam się starać