Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciejkowy26

moja dziewczyna ma chore pomysly

Polecane posty

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
pewnie na nie prok oszczedzales i dlatego teraz tak przezywasz:o moze i ona w jakis sposob przegieła ale teraz ty przeginasz:D

tak trzymaj EweLinka... kupi ci taki jeden z drugim perfumy albo jakas szmate i juz mu sie wydaje ze ma cie na wlasnosc...

wiesz mimo ze mam 19 lat, nigdy nie bylam taka głupia jak teraz sa te nastolatki.. dla mnie to czysta głupota uprawiac seks z kims kogo sie nie kocha, a zrobic to tylko zeby nie byc dziewica.. one uwazaja ze to wstyd :/ tak niestety jest w dzisiejszych czasach. Nie żebym ja była jakas nawiedzona, ja swoj pierwszy raz juz mam za soba, ale zawsze mówiłam wszystkim kto tylko mówił "jestes jeszcze dzieiwca?" że czekam na tego ktoremu zaufam i wiem ze on mnie bedzie kochał i akceptował taka jaka jestem! i co najwazniejsze że nie ebdzie nalegał i seks nie ebdzie dla niego najwazniejszy i zabawa. Mialam jednego takiego ktory ciagle mnie zmuszał.. nie mogl zrozumiec ze nie jestem gotowa :/ kopnelam go w tyłek ;D teraz mam naprawde super chlopaka z ktorym to zrobilam i wiem ze to ten ;P

Gość jestem kobieta aleeee
i sama bym sie wkurzyla :O no sorry choc wiadomo to prezent i moze sie nimi psikac do woli ale nie ze goscie przychodza a ona : poczekaj i psika mieszkanie tymi perfumami :O zalosne wedlug mnie :O glupie zachowanie :O pomyslalabym sobie o niej ze idiotka no sorry wybaczcie ale takie zachowanie :D ma racje facet. Niezla akcja by byla gdyby goscie zapytali co tak pachnie ? ona : perfumy autor na to : tak perfumy bo musiala nimi mieszkanie wypiskac przed waszym przyjsciem :D:D:D hahahaha dobre by bylo :classic_cool:

mam kolezanki ktore sa jeszcze dziwicami i mam wielki szacunek dla nich, one tez sie nie wstydza ze jeszcze tego nie zrobiły, a jak słysze inne głupie małpy z mojej klasy ze dziewictow to wstyd i dziewica jest teraz ktos kto ich przedupic nie chce (sorry za wulgaryzm) to mam ochote je pobić ! dlatego przykro mi biskupie, ale nie skorzystam, bo mam swoje zasady i troche godnosci ;) A tak marginesem mowiac ;D mam powodzenie u płci przeciwnej ale TO JA WYBIERAM CHŁOPAKA, A NIE ONI MNIE! i juz wybrałam ;))