Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majcia00

Co myślicie o dziewczynie

Polecane posty

Gość np taniec, sport aktywny
kulturstyka, psychologia, zdrowa dieta ;]

Gość ja nie mowie ze to maja
byc typowo kobiece pasje, ale troche bardziej na poziomie niz granie na kompie, tego nie mozna nazwac pasja

lepsze, gorsze, na poziomie, pod poziomem. kązdy ma swoje i tyle. dla jednego to jest pasją, dla drugiego co innego. jeden zbiera muszelki, inny zużyte prezerwatywy.

Gość odkryles ameryke ;d
jak granie na kompie moze byc pasja? ??

Gość no chociaz sie sie ladnie
poprawilas, choc wole sport bardziej aktywnie niz biernie, chyba ze aktywnym mozna nazwac trening na padzie ;]

Gość Rachael
Od 6 roku życia oglądałam z tatą mecze, teraz wiem o piłce nożnej więcej niż większość moich kolegów i właśnie na tym polega mój problem.tem prawie chora. Kocham Premier league, jak opuszczam mecz swojej ukochanej drużyny jesyŻaden z moich byłych nie lubił oglądania meczy, bawią mnie anegdoty o facetach walczących z żonami o pilot, kobiety deerwujące się, że jakaś drużyna jest ważniejsza od nich, bo u mnie było zupełnie odwrotnie. A dziewczyny interesujące się sportem wcale nie muszą być męskie, uwielbiam szpilki i nikt patrząc na mnie nie jest w stanie uwierzyć, że mam takie hobby.

Gość Rachael
Wręcz przeciwnie, Czerwonych Diabłów nie znosze!

Gość tylko ac milan
:D:D

Gość Rachael
CFC ale dodam, że kibicuje im od 9 lat czyli zanim zjawił się Abramowicz.

debatowanie nad tym czyja pasja jest lepsza jest bez sensu. kazdy ma swoja:) ja ogladac tez uwielbiam, ale grac nie gram:D stresuje sie samym ogladaniem:P

hehe to ja trochę dłużej. jeszcze za czasów Viallego, Zolli, Di Mateo lubiłem The Blues. ale i tak mój jedyny ukochany klub ma siedzibę w PL.

Gość Rachael
Może jesteś trochę starszy ;) Mnie ekstraklasa nudzi,a tempo gry i nieudolność piłkarzy zniechęca do oglądania.

hehe a czy ja napisałem, że oglądam ekstraklasę? tego nie da się oglądać. o wiele lepiej jest pójść, pojechać na mecz i "..dać się ponieść śpiewom kilku tysięcy gardeł.." ;) to co nie podoba mi się w premier league w anglii. beznadziejny doping.