Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samica psa

nastoletnie matki

Polecane posty

Gość samica psa

WITAM! ciekawe czy zaciekawie kogoś tematem młodych mamusiek, mam 19 lat i dwójkę dzieciaków-wiem że nie dużo jest takich kobiet jak ja... a dokładnie chodzi mi o to że mimo dwójki bobasów i masy obowiązków świetnie sobie radze i NIKT by mi nie powiedział że jestem wieloródka , mam świetną figurę i jestem seksy zdradzają mnie jedynie rozstępy... na dodatek karmię piersią i pragnę mieć więcej dzieci. Hmm jest ktoś kto wda się w tą dyskusję?

Gość dimon
dżizys

Gość a tatuś jakiś jest
czy tak z kim popadnie te dzieci masz? Z czego żyjesz? Bo bez wykształcenia, to raczej nie masz dobrej pracy. Zainteresowania też raczej niewygórowane, bo wyłącznie rozstępy cię martwią

Gość samica psa
mam męża jestem po liceum i innego rozmówcy szukam

Gość do samica psa
to moze napisz cos wiecej ile chcesz miec dzieci? Zastanawia mnie czy to jednak nie prowokacja? Ale ja tez nie jestem stara i spodziewam sie 3 malucha z tym ze kazda ciaza planowana mialo byc 3 i bedzie! A jak ludzie komentuja???

Gość masz 19 lat skończyłaś liceum
i masz dwoje dzieci??? Hmm, jak to zrobiłaś i kiedy?

Gość Pajpssik;)
Po ile twoje dzieciaki mają latek? ;)

Gość ike1976
i co z tego ze jest taka młoda ? Ja miałam 21 lat wiec niewiele wiecej dzis mam 34 i dwójke odchowanych dzieci prace i przyjaciól do których jak ide nie musze ciągnąc ogonów Same zostana i same sie juz soba zajma :)

Kolejna :o Tydzień temu moja sąsiadka urodziła trzecie dziecko a ma 20 lat, w dodatku każde z dzieci ma innego tatusia :o

Gość jjhgff
Ja urodziłam dziecko jak miałam 17 lat teraz mam 23 kocham córkę najbardziej na świecie skończyłam szkołę mam świetną prace i niczego nie żałuje.