Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bieberowa .

nienawidze mojej mamy.

Polecane posty

Gość bieberowa .

mam dopiero 14 lat, ale już mam tego wszystkiego dość , zwłaszcza mojej matki. często sie kłócimy i wogole, przeważnie to ona zaczyna. nawet boje sie muzyke włączyć bo od razu ma jakieś wąty. rozumiem że nie jest jej łatwo, jak miałam 7 lat, to mojemu tacie urodził sie syn, którego ma z moją kuzynką, siostrzenicą mamy. =/ do dnia dzisiejszego moi rodzice nie wzieli rozwodu, tata mieszka w Irlandi z synem i kochanką. od tamtego czasu moja mama pije, : - x do tego, boje sie myśleć kim ona jest. często gdzieś wychodzi wieczorami i dzwonią do nas różni mężczyźni. w sumie dlatego przestałam ją szanować i czuć do niej taki niesmak, :x poprostu nie wytrzymuje już nerwowo , i sama sie boje ze pewnego dnia coś sobie zrobie, :xx tata mi obiecał że za dwa lata , jak skoncze gimnazjum to z nim zamieszkam. mama oczywiście zapewne sie nie zgodzi, ale mnie to nie interesuje -,- ja mam już jej dość , ^^

Gość dimon
ciekawe

Gość oliwiiiiiaa
hmm.. jakos czuc ironie w twoim poscie xD ale jesli tak jest. to nie zwracaj uwagi na nia wytrzymasz 2 lataa;] ojciec chamski,nie ma co.

Gość ejbisi
A mi zal twojej mamy, ma bardzo ciezko w zyciu i jesli rzeczywiscie jest prostytutka to robi to miedzy innymi dla CIEBIE zebys miala na ubrania, ksiazki do szkoly, kieszonkowe itp. Pomysl jak bardzo ona sie dla ciebie poswieca. Okazalabys jej troche wdziecznosci. A takiego tatuśka to bym kopnela w dupe i miala go w glebokim poważaniu. Niech spieprza do swojej nowej rodzinki. Jesli do niego pojedziesz to bedzie najgorsze swinstwo jakie zrobisz swojej mamie.