Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bieberowa .

nienawidze mojej mamy.

Polecane posty

Go艣膰 bieberowa .

mam dopiero 14 lat, ale ju偶 mam tego wszystkiego do艣膰 , zw艂aszcza mojej matki. cz臋sto sie k艂贸cimy i wogole, przewa偶nie to ona zaczyna. nawet boje sie muzyke w艂膮czy膰 bo od razu ma jakie艣 w膮ty. rozumiem 偶e nie jest jej 艂atwo, jak mia艂am 7 lat, to mojemu tacie urodzi艂 sie syn, kt贸rego ma z moj膮 kuzynk膮, siostrzenic膮 mamy. =/ do dnia dzisiejszego moi rodzice nie wzieli rozwodu, tata mieszka w Irlandi z synem i kochank膮. od tamtego czasu moja mama pije, : - x do tego, boje sie my艣le膰 kim ona jest. cz臋sto gdzie艣 wychodzi wieczorami i dzwoni膮 do nas r贸偶ni m臋偶czy藕ni. w sumie dlatego przesta艂am j膮 szanowa膰 i czu膰 do niej taki niesmak, :x poprostu nie wytrzymuje ju偶 nerwowo , i sama sie boje ze pewnego dnia co艣 sobie zrobie, :xx tata mi obieca艂 偶e za dwa lata , jak skoncze gimnazjum to z nim zamieszkam. mama oczywi艣cie zapewne sie nie zgodzi, ale mnie to nie interesuje -,- ja mam ju偶 jej do艣膰 , ^^

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dimon
ciekawe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oliwiiiiiaa
hmm.. jakos czuc ironie w twoim poscie xD ale jesli tak jest. to nie zwracaj uwagi na nia wytrzymasz 2 lataa;] ojciec chamski,nie ma co.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ejbisi
A mi zal twojej mamy, ma bardzo ciezko w zyciu i jesli rzeczywiscie jest prostytutka to robi to miedzy innymi dla CIEBIE zebys miala na ubrania, ksiazki do szkoly, kieszonkowe itp. Pomysl jak bardzo ona sie dla ciebie poswieca. Okazalabys jej troche wdziecznosci. A takiego tatu艣ka to bym kopnela w dupe i miala go w glebokim powa偶aniu. Niech spieprza do swojej nowej rodzinki. Jesli do niego pojedziesz to bedzie najgorsze swinstwo jakie zrobisz swojej mamie.

Udost臋pnij ten post