Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksia :(

Dziewczyna z dużym biustem,ładną sylwetką , kobiecymi kształtami i ...

Polecane posty

taką sobie twarzą:)) lecz zezem ;/ ma szanse u chlopakow?

Gość heniopenio
ma co ma zez za znaczenie w tej robocie :)

foty nie pokaże... maja zobaczyc znajomi?O nie...a na operacje póki co, nie moge iść.

nikt już nie odpowie? :o

a powiedz czy z zezem moze byc ładna:(?

Gość aleksiaaaaa
tyle tu ludzi a nikt nie chce pogadać ... nawet nie wiecie jak mi ciężko; ((

Gość aleksiaaa
A ja mam zwyczajnego pecha.Czy jak to nazwać:/ Nie moge nosic okularów,bo każde pogarszaja mi wzrok.Musze sie męczyc bez.ale przez to widac zeza...

Gość aleksiaaa
Kiedy miałam 2 lata, lekarka (partaczka)dała mi okulary które mi pogarszały wzrok mimo że zeza miałam lekko rozbieżnego to oczy mnie strasznie bolały aż w koncu poszłam z mama do innej lekarki - okazało sie,ze ta baba wgl sie nie zna . Dała mi nieodpowiednie okulary, i juz zadnych nie moge miec bo beda mi psuly wzrok.Jezdzilam do kliniki na takie cwiczenia i ponoc wzrok jest lepszy... Choc czuje ze mi oko czasem zezuje,nie wiem za bardzo jak to wyglada gdy sie na kogoś patrzę,ale na zdj widac ... chociaz mam tak że zawsze sie boje patrzec w oczy i je sobie sama "nastawiam" ....

Gość moze to ciebie pocieszy
ale mam znajomego z zezem, cholernie przystojny i bardzo fajny :) moglabym sie za niego brac. zez w niczym nie przeszkadza :)

Gość aleksiaaa:(
ja tu na forum chyba zdj nie pokaze ..

Gość aleksiaaa:(
sorka nie zauwazylam twojej wypowiedzi;D no ale jak ktos jest mega przystojny to wiesz:)Mi tez by nie przeszkadzało...A twarz mam raczej przeciętna. Gdybym należała do naprawdę pieknych to jakos by moze przeszlo,a tak...

Gość koffffffffffffffffam
Sama musisz sobie odpowiedzieć na to pytanie,bo to tylko ty możesz określić czy faceci na ciebie lecą czy nie...:P Z tego co piszesz to raczej chyba nie lecą bo inaczej bys się nie pytała czy masz szanse u facetów ....

Gość aleksiia
aparat byl dość blisko, na wyciagniecie reki ;) i patrzylam pod katem bo byl z boku zdk, ale i tak widac ze centralnie prosto nie mogę....;( Skoro jest tyle wyświetlen dlaczego nikt sie nie udziela?:/;/

Gość elcia1984
twarz piekna reszta taka sobi lepiej

e to tak to nie masz dużego zeza :D gdybyś zobaczyła mojego to byś się przestraszyła ;p

Gość aleksiia
do postu na de mną.. Czy lecą?Jestem młoda jeszcze,zawsze się paru znajdzie ale żeby na poważnie dalej, to nie probowałam... Mysle ze powazniejsze zwiazki by nie wypalały.. Owszem podobam się,ale mysle ze bardziej z figury czy charakteru. a te oczy mnie do szału doprowadzaja.

Gość aleksiia
Levviatan- jedno zdjecie to nic... Mozesz tak mowic ale jak dla dziewczyny to najmniejsza wada jest zmorą a co dopiero zez.. Mozesz mówic , ze mam malego ale i tak wiem ze jest inaczej ;-) Całe życie sie męczyć z tym... Pokażesz swoje zdjecie?

Gość koffffffffffffffffam
no to skoro podobasz sie facetom to po co się głupio pytasz...:)

widzisz ja nie szukam jak i większość facetów kobiety idealnej bo takich nie ma :) zdjecia nie pokaże bo nie mam żadnego bez okularów a brat zakosił dzisiaj aparat czyli jeśli chcesz to musisz poczekać ;)

Gość ja tam zeza
nie widzę powiem nawet ,że oczy bardzo ładne i jakoś wydaje mi sie ,że w całkiem ładnej twarzy :)

Gość aleksia:(
Levviatan- rozumiem ;) na zdjęcie poczekam:D bede wchodzic na to forum wiec wklejaj jak cos..A ile lat masz,skad jestes?? Mi u kogos zez nie przeszkadza ale u siebie bardzo... W 1 klasie gimnazjum(dalekie czasy) zaczął sie mnie czepiać pewien chłopak , narobił mi kompleksów z powodu tego zeza...Wiedziałam ze go mam ale nie mowilam glosno,a ten... nawet bande sobie zmówił ... od tamtego czasu sie izolowałam od ludzi, każdy kto sie odezwał uwazałam za poczatek szyderstwa... Eh :/:/ . Operacji nie mogę mieć,ponieważ rodzice mówią że juz mam zdrowe oczy i po raz kolejny nie mam sobie psuć niepotrzebnie, że moglabym wpaść w ręce partaczy czy nawet mogłoby sie cos nie powieść i straciłabym wzrok itd... Czekam do 18-stki a potem hulaj dusza;)

Gość BLABLABLABLEBLEBLEBLEH
dziewczyno operuj teraz, im wczesniej tym lepiej! ja mialam zeza ukrytego - mialam operacje w wieku 12 lat i po zezie ani sladu! ;)