Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksia :(

Dziewczyna z dużym biustem,ładną sylwetką , kobiecymi kształtami i ...

Polecane posty

Gość aleeksia
BLABLABLABLEBLEBLEBLEH - czy jest twoim zdaniem tak bardzo widoczny?? musze poczekac jeszcze rok

21 lat nowosądeckie BLABLABLABLEBLEBLEBLEH - ja już miałem jedną operację na zeza i chyba sobie zrobię reoperację ;) aleeksia - w Witkowicach pod Krakowem mają doby odział okulistyczny ewentualnie Gorlice a operacja chyba jest refundowana ale nie mam 100% pewności

Gość BLABLABLABLEBLEBLEBLEH
nie jest widoczny na tym co dałaś, u niektórych dziewczyn wygląda to nawet słodko. ale wiadomo, ty masz się z tym dobrze czuc, bo innym to lotto kto ma jakie oczy ;) przynajmniej mi :D idź do okulisty i tam zapytaj o operację, on ci powie czy warto i jak tak to teraz, czy za rok ;)

ja miałam operowane oczka w Szczecinie na Pomorzanach i naprawdę dobrze mi wszystko zrobili, zabieg refundowany w 100% (przynajmniej tak było 6 lat temu) - w szpitalu leżałam tydzień, operacja drugiego dnia, z czego przez chyba 2 miałam zaklejone oczy i byłam zdana na łaskę pielęgniarek ;) jak wyszłam miałam całe czerwone oczy przez kilka dni, na szczęście było lato, więc chowałam się za okularami słonecznymi. swoją drogą przy operacji wyszedł mi astygmatyzm i bliskowzrocznośc, ale teraz zamiast mega grubych, plastikowych szkieł (jak kiedyś) noszę jedynie soczewki kontaktowe i wyglądam o niebo lepiej ;)

Gość aleksiaaaa
Levviatan-myslalam ze jestes starszy spytalam z ciekawosci :D i dziękuje:) Ale myśle ze do Szczecina mam bliżej ; P Nie wiem sama... chodzic z zezem czy narazac sie na astygmatyzm bliskowzrocznosc czy cos.. ?? Estetyka wazniejsza od zdrowia?..

nie, nie, chodzi oto, że to już miałam wcześniej, ale okulista nie zauważył, bo zajmował się moim zezem ;)

Gość alekssiaa
aa:p no chyba że.. sory za zapłon;D Levviatan,jak tam?Masz zdj?

Gość alekssiaa
a kiedy wroci ?;>

Gość alekssiaa
to moze daj z oksami ? :p

Levi bez obrazy, ale ja myślałam że masz z 60 :D:D haha nie no sory :) a do autorki, to całkiem ładne oczy :) na zdjęciu zeza nie widać :)

Gość Belette
O, Leviatan, to jesteś z moich stron:) a skąd konkretnie? :)

Gość Belette
Dodam jeszcze, że miałam kiedyś koleżankę z zezem. Wygladała po prostu taK uroczo, slodko i niewinnie, ze nie mogla sie opedzic od adoratorow

z nowego sącza albo ościennych wsi :P Levi przyznaj się :P:D:D:D

Gość aleeksia
masz juz? Sory ale ja e-maila publicznie nie podam ;D a nowego mi sie nie chce robić...

Levviatan-no może i tak. Ale skoro nie jest tak bardzo widoczny to po co wyolbrzymiać problem:) trochę wiary w siebie laska:)

Gość Alvaro Mariano
Dziewczyna z dużym biustem,ładną sylwetką , kobiecymi kształtami i ... taką sobie twarzą lecz zezem ;/ ma szanse u chlopakow? na szybki numerek tak, zeby tylko zez nie wkurwial to zaklada ciemne okulary na oczy i gitara, ewentualnie możemy od tylca:)

Gość aleeksiaa
Levviatan - Ok :p Tylko dlaczego to tak bardzo ludziom przeszkadza?... Krzywe nogi , rozlazły tyłek czy zęby jakoś są normalnością...a zez to nie zaniedbanie tylko choroba :/ summerNight - dziekuje:) kochana jesteś:) Jeśli to Twoje zdjęcie( a mysle ze na 100%:P) to szczerze zazdroszcze Ci urody... i charakterku :)