Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana matka

EMILIA ALICJA MARTA JUDYTA ANIELA które wybrać?

Polecane posty

Ja mam na imie Emilia i nie skladam reklamacji ;-) bardzo mi sie podoba i czesto ludzie mi mowia,ze to takie piekne imie z klasą

Gość dzaljuta
wiesz,jak dziecko sie urodzi to poczujesz ktore z imion pasuje do dziecka,zobaczysz.

MARTA MARTA najpiekniejsze:D bo moje:D a teraz rzadko tak daja na imie i nie wiem czemu bo o dziwo imie mi sie zajebiscie podoba heee

Gość (thy)
Marta od zawsze kojarzy mi się z imieniem dla sprzątaczki, Judyta jest zbyt surowe, Emilia niewygodne w wymowie, Aniela samo w sobie mi się średnio podoba, Alicja z tych chyba najładniejsze.

Marta gdzyz w roznych wersjach jezykowych brzmi podobie i jak gadam z kims to z usa to z meksyku czy z jakiegokolwiek zakatka na tym swiecie to mowia ze ladne mam imie:D tak ze polecam a ponadto marta jest ponadczasowym imieniem gdyz juz w czasach chrystusa byla sobie marta:D lecz mimo to nie jest oklepane, niczym katarzyna aleksandra badz joanna (nie urazajac osob o takim imieniu w koncu nie one sobie je wybraly) a tak poa tym to emilia kojarzy mi sie z moja lalka z dziecinstwa za ktora tesknie gdyz zostala wyrzucona przez moja sadystyczna mame, alicja kojarzy mi sie z gumą do zucia ale nie wiem czemu, judyta kojarzy mi sie jakims filmem a aniela kojarzy mi sie z moja zmarła ciotka ktora mieszkala sama w takim wielkim duzym domu i zawsze wydawalo mi sie ze nie zyje momo ze zyla, byla takim duchem cicho strasznie chodzila i byla bielsza niz sciany...

Gość lubię_marty
tak jest, tylko Marta !

yeah:D marty najlepsze he:D nie znam zadnej przymulonej marty, alicje sa zawieszone czasem, judyty wychodza rude, aniel z trupem, emilie w zdrobnienu emi co moze sie kojrzyc z emo

Gość Judyta fajne jest
Judyta

Gość ville
zdecydowanie Emilia :)

Gość a fuuuj
A|icja piekne imie

Gość niezdecydowana matka
WYBRAŁAM JUDYTA - I JUZ

Gość niezdecydowana MATULA
WYBRAŁAM JUDYTA

Gość odradzam imię Emilia