Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomyślałam że sobie napiszę

Problem wielu kobiet....

Polecane posty

Chodzi o byłego sprzed lat, dawno dawno temu. Byliśmy średnio długo, jednak miłość była wielka, niespodziewanie się zaczeła i szybko skończyła. Przezyłam to bardzo. Do sedna. Byłam potem z kimś innym, teraz od jakiegoś roku wolna. cały czas myślę o tamtym, czasem sie spotkamy, wtedy się tez całujemy... Moge nie mieć z nim kontaktu latami, potem i tak się spotkamy prędzej czy później i skończy się tak samo. Coś mnie do niego ciągnie, choć nie będziemy nigdy już razem. Ok jest przystojny, w moim typie, ale ma wiele wad, oj jak wiele !!!! W sumie nie powinnam nawet na niego spojrzeć za wszystko co się wydarzylo. oboje czujemy jakąś dziwną więź, która się nie osłabia przez mijające lata czy związki w jakiś się znajdujemy... Co za głupota. Czy któraś też tak ma???

Gość air bair
Też tak mam... ja wiem, że z nim nie będe.. niedawno spotkałam go w sklepie z dziewczyną... zobaczyłam to spojrzenie i zrobiło mi się gorąco... ale wiesz.. mam znajomą, która miala tak z facetem i został jej mężem.. więc.. może nie wszystko stracone;)

żebyś wiedziała jak mi gorąco jak go widzę ;> ogólnie to taki trochę latawiec jest i ściemniacz, dziewczyny go lubią, on lubi kobiety, taki kobieciasz, lovelas trochę. Od lat walcze z tym uczuciem. jestem w stanie je stłumić na jakiś czas, ale potem wraca. A jak już się zaczniemy spotykac to wybucha na nowo i potem mam problem :P bo siedzi to we mnie i mija dopiero po paru dniach niewidzenia... śni mi się po nocach, snił mi się nawet jak byłam z innym. No szok!

Gość ona..tam
ja mam to samo , lecz nie utrzymuję z nim juz kontaktu , ale wiem ze ma już kogoś innego, czasami jak mnie coś weźmie to mam chęc zadzwonić itp ;] ale nie wtedy dzwonie lub piszę do jakiegoś kolegi lub koleżanki ;p haha

kobieciarz miało być :P ale zabłysnęłam :D

Gość ona..tam
hahaha to samo mam też mi się śnii :] a jak raz do mnie się odezwał , ale to było już dawnoo to oo ;o :D co ja przezywala niestety przypadkowo go raczej nie spotkam, gdyż mieszkamy daleko od siebie . a moze stety ;]

My tez nie mieliśmy kontaktu, ale napisałam miesiąc temu, jak się lekko wstawiłam ;) i się spotkalismy i znowu to czuję !!!

Gość ona..tam
moj byly by nie chciał się ze mna spotkac. niestety ma o mnie nie zbyt dobrą opinię ;] życzę mu teraz szczęścia z tą yy ;D blondyneczką :D przynajmniej ma do niej blisko , ale musze przyznac jestem o nią zazdrosna. ;] kiedys mi przejdzie ;)

A tu sygnał. W tym momencie :D :D od niego ha!

Baby to jednak są głupie!!

Gość ona..tam
hahaha ;] ja ostatnio napisałam niby przez przypadek ;p ale nic mi nie odpisał pewnie nie ma juz mojego nr ;p hahaha

Gość ona..tam
faceci też ;p ja kiedyś próbowałam z krecic z jego kolegą :D to nawet coś było , ale znudził mi sie ;p haha

Nie przeszkadza Ci to uczucie w funkcjonowaniu?? Bo kiedyś przyjdzie czas, że wyjdziesz za mąż i co dalej...

Gość ona..tam
Prezjdzie mi, jak poznam tą inną miłość która mnie tak samo zauroczy jak tamta ;) a jak nie poznam no to bede starą panne ;]

tego się obawiam, że już zawsze bede o nim myslec.... mniej lub bardziej, ale będę!

Gość ona..tam
Nie będzie tak źle. Będzesz go wspominac, zawsze , a zwłaszcza Gdy łączyło was jakies silne uczucie, a może się z nim zjedziesz jeszcze, ;) nic nigdy nie wiadomo ;)

A co z kontaktem? przestać? Czasem się odezwać?