Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olCia.

czy to możliwe by mieć aż takie cycki?ZDJĘCIE...

Polecane posty

Gość olCia.

w wieku 16 lat? W staniku za bardzo nie widać... Zdjęcie amatorskie;) przepraszam za jakość. no i jak to wqle wedlug was wygląda?Dla mnie to straszne...w staniku to jeszcze a bez.. masakra:( zdjęcie - http://img13.imageshack.us/i/fot9747.jpg/

Gość olCia.
Nikt nie odpowie??

Gość papuniiiiaaniua
oj spierdalaj pustaku

Gość papuniiiiaaniua
moja kumpela w wieku 14 lat miała rozmiar J wielkie az do pasa wiec mozna a ty jakas niedorozwinięta jestes skoro pytasz sie o takie glupoty )o.o

Gość PM.
Ja mam 16 i mam E ; o nie wiem po co o takie rzeczy pytasz ; o

Gość koffffffffffffffffam
cycki masz ogromne ...ale z drugiej strony słyszałam od wielu chłopaków że oni zbyt dużych tez nie lubią... podobno wolą takie małe jędrne do rączki...:P

Gość olCia.
ja pustak??:/ no nie wierze ze do pasa.wokół mnie jest pełno desek, każdy komentuje zawsze,jakie sa ogromne itp ;( dlatego chcialam uslyszec od osob postronnych ,anonimowo...

Gość zamenhoffa
no to usłyszałaś,że pusta jesteś,coś jeszcze chcesz usłyszec?

Gość Diaboł
Widocznie tak

Gość papuniiiiaaniua
no to nie wierz. ja znam dwie kobiety które maja DOSŁOWNIE do pasa. operacji nie chca i sa szcześliwe ale ja im współczuje, bo normalnie żyć się z takim bagażem na brzuchu nie da:/

Gość mateusz123789
to że są wielkie to wcale nie atut,ja tam takich piersi nie lubie sory ale kojarzą mi się z dojną krową...:P najważniejsza jest ładna buzia...

Gość Ja mialam takie jak mialam
13 lat:( Juz jestem rok po pomniejszeniu:)

Gość olCia.
Jedna osoba podszywajaca sie pod 4 haha niezle. ale nabrac sie nie dam ;] Pusci to wy jestescie nie rozumiecie chyba jak zyc z takim czyms w wieku 16 lat!!!!! az boje sie myslec co bedzie za 5!? A widac ze tu nikt dojrzały nie jest same dzieciaki

Gość olCia.
a gdzie pomniejszałas??

Gość papuniiiiaaniua
autorko- na prawde musisz byc pusta skoro myslisz że ludzie nie maja co robic tylko podszywaja się na Twoim głupim wątku... masakra, idz lepiej poczytaj jakaś książke bo na prawde źle z Toba- pisze to z życzliwości, może jeszcze cos z Ciebie wyroście, w co watpie:(( niestety...:(

Gość elcia1984
to zdjecie nic nie mowi zrobione z bliska stanik push up hmmmmm

Gość papuniiiiaaniua
a dzieciakiem to Ty jesteś, 16 lat to zwykłe dziecko, ktore nie ma wiekszych problemów niz cycki. Mowi Ci to dojrzała, inteligenta kobieta- znajdz sobie jakies konstruktywne zajęcie!!!!!

Gość Ja mialam takie jak mialam
W belgii,tu mieszkam.

Gość jak juz bedziesz dorosla
o bedziesz doceniać. Ja mam koleżankę co ma rozmair I ;) ja sama mam teraz male E a jak mialam 12 lat to juz mialam B szybko urosly do D.

Gość olCia.
w tym samym czasie ty i inne osoby piszace tym samym stylem , no spoko ;] TO jest uciążliwe , to że ty masz miseczke A to nikogo nie interesuje bo nie masz problemow chociazby z chodzeniem;) to zwykly stanik... zaden push up ; /

Gość papuniiiiaaniua
mówie Ci, że kobiety które znam, noszace rozmiaj J, maja powody do operacji a nawet one (mimo, że śpia na kasie) nie zdecydowalyby sie na opetrację, bo sa szczęśliwe mimo cycków! no tak... dzisiejsze nastolatki plastiki... operacje plastyczne, solara i inne głupoty w glowach

Gość papuniiiiaaniua
jeżeli ty tu gdziesz widzisz podobny styl to gratuluje inteligencji, w szkole trzeba bylo bardziej skupiac sie na lekcji. dalej wierz w bajki:) no nic smieszna przynajmniej jestes z ta swoja manią przesladowczą hahaha:)

Gość papuniiiiaaniua
wszystkie staniki usztywniane to push upy idiotko xD hahaha xD

Gość papuniiiiaaniua
problemy z chodzeniem? xD nie wmówisz mi że przez twoje srednio duże cycki masz klopoty z chodzeniem xD xD xD TO JAK NIC PROWOKACJA. ja mam miseczke E i jakos chodze normalnie xD no cóz, jak bedziesz imala chlopaka który bedzie patrzal na ceibie jak na obrazek to nie beda ci przeszkadzaly takie glupoty tylko że z tym co masz w głowie to takiego raczej nie znjadziesz kochanie:)

Gość Paul23
No wiesz jak się zepnę to nawet pośladki tak umodeluje.Czym się tu chwalić za kilka lat będziesz żałować bo ci je utną bo będzie nowotwór.

Gość olCia.
bez stanika widac jakie sa... nie napinam mam takie.. i co do papuniiiaaniua to niby inteligentna jesteś,jaasne. 18 latka uważa sie za dorosłą? Z tekstami typu idiotka to do starej