Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

POPRAWA KONDYCJI WŁOSÓW

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

od jakiegoś czasu zapuszczam włosy, miałam gęste,brązowe włosy które mi się podkręcały są już dosyć długie, zaczęły wypadać,są oklapnięte i coraz bardziej proste co polecacie na poprawe kondycji włosów? może powinnam zmienić szampon..itp doradzcie!

Gość wiej wietrzyku wiej
szampony vichy-może do najtańszych nie należą ale są dobre.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
a dokładniej, ktos napisze cos poleci?

Gość wiej wietrzyku wiej
ja stosuję vichy na wypadanie włosów(taki czerwony) włosy przestały wypadać,są mocniejsze, wyraźnie pogrubione razem z tym szamponem stosowałam vitapil witaminy polecane na problemy z włosami i paznokciami-kuracja naprawdę przyniosła efekty a wypadały mi garściami.

Gość pestki dyni
po nich wlosy rosna jak szalone

Gość kingss9
dobry jest szampon i odżywka z czarnej rzepy z potrójnej siły ziół.

dolej do szamponu olejku rycynowego, w proporcjach polowa butelki szamponu i polowa butelki olejku, najmniejsza butelka. do tego bardzo dobra jest odżywka z czarną rzepą, bo szampon jest najmniej istotny, dużo więcej dają odżywki oraz maski do włosów, np.: www.splendore.pl/Plantica_Odzywka_CZARNA_RZEPA_200ml_p4631.html mi po miodowym Waxie włosy mniej wypadały: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/pictures/165/32709.jpg do kupienia w Cefarmie, w takim opakowaniu albo tubce. za tubkę zapłaciłam 10zł z groszami i wystarczyła mi na 3 miesiące :) więc jest wydajny do tego jeszcze używam, maski nawilżającej, bo mam problem z syuchymi dość włosami:/ www.splendore.pl/BIOCARE_Silk_Regeneration_Hair_Mask_1000_ml_p4139.html uwielbiam ją, włosy są po niej miękkie i dzięki niej zrezygnowałam z jedwabiu :)

Fajnym sposobem na poprawę kondycji włosów jest olejowanie. Tylko trzeba dobrać odpowiedni do rodzaju włosów i systematycznie go używać. Sprawdziłam na swoich włosach :) Byłam też kilka razy na zabiegach z sauną do włosów w salonie Shake Your Head. Super efekt jest po takich zabiegach. Włosy są miękkie i gładkie!