Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jooolp;[kmgh

obrzydliwe miasteczko

Polecane posty

Gość jooolp;[kmgh

mieszkam w pięknym miasteczku taka perełka,turyści tu przyjeżdżają,ale dla mieszkańców nie ma żadnych atrakcji-wieje nudą ,wszędzie żule i dresy,na ulicach psie kupy,stare baby siedzą w oknach i plotkują,ciasne uliczki,chodniki tak wąskie że przejść się nie da.Praca jest,ale g..płacą.Postanowiłam wyjechać,mam dość,czuję obrzydzenie dosłownie do wszystkiego.Postanowiłam postawić wszystko na jedną kartę i wyjechać.Czy ktoś miał podobnie?

Gość maontana
ja tak mam tylko nie z miasteczkiem,a z tym krajem.

Gość jooolp;[kmgh
maontana,ja też tyle że narazie nie mam pomysłu

Gość maontana
ja też nie:) dlatego tu siedzę- poza tym mam pracę ,rodzine którą kocham wiec tak wszystko zostawić i wyjechać? z drugiej strony jak codziennie rano jadę do pracy tarmwajem i patrze na tych wszystkich ludzi,to chamstwo i nieuprzejmość to odechciewa mi się żyć tu w Polsce/

Gość ksena......
Ja tak zrobiłam kiedyś bo nie miałam pracy wcale, teraz bo znająca już warunki pracy w normalnych warunkach nie potrafiłam znieść mobbingu, marazmu i poczucie, że zawodowo przegrałam. Właśnie wyjeżdżam do stolicy... nową pracę dostałam tam za pierwszym podejściem, a jak odchodziłam z tej z mojego miasteczka to gadali, że szybko nie znajdę, że jeszcze będę chciała wrócić, że powinnam być pokorna i znosić upierdliwego szefa... Ale ja się zbuntowałam i postawiłam na swoim...:)