Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jula100.

zmartwiona

Polecane posty

Gość jula100.

chciałam się Was poradzić w pewnej sprawie. mianowicie kochałam się z chłopakiem w kwietniu po miesiączce kilka razy zawsze z prezerwatywa okres w maju dostałam normalnie byl obfity . tylko ze kilka dni po nim zaczęły mnie bolec jajniki poszlam do gina stwierdzil zapalenie jajników robił mi usg dopochwowe dostalam antybiotyk zaczęły sie nudnosci zawroty glowy dodam tez ze pojawily sie przebarwienia na brzuchu . niby te objawy ustały jak przestalam tak o tym myslec . teraz mam obolale piersi nabrzmialy brzuch tak jak na okres ale ciagle nie daje mi to spokoju. prosze Was o pomoc porade czy moge byc w ciazy

Gość jula100.
podnosze

te zawroty glowy nudności ,to mogą być skutki uboczne tych antybiotyków skoro kochałaś się w zabezpieczeniu i odrazu tuż po miesiączce to mialas dni nie plodne więc nie mogło dojsć do zaplodnienia tymbardziej piszesz że miałąs okres dość obfity ...nie jest tak łatwo zajść w ciąze nawet bez zabezpieczenia bo w moim przypadku kocham się z nażeczonym w dni plodne i narazie nie trafilam na ten dzien żeby zajść w ciążę:(

Gość jula100.
wiesz już tyle razy odtwarzałam te sytuacje już nie wiem co myśleć czuje taki ciężar w brzuchu i te miejscowe przebarwieni których wcześniej nie miałam.

Gość jula100.
:(

Gość ohohohojejeje
:(

Gość jula100.
ohohohojejeje: wypowiedz się proszę

czasami tak jest jak sie sobie coś wmawiasz to wydaję ci się że masz takie wlaśnie objawy ja też myślalam ze już mi sie udalo i zaszlam bo okres spoznial mi sie 5 dni jak nigdy bo mialam zawsze regularne tak sie cieszylam i czułam już prawie wszystkie objawy ciąży a tu okres się pojawil:(nie martw się u ciebie jest małe prawdopodobienstwo ciąży prawie żadne choć zdarzaja sie cuda więc zrob sobie test i przestaniesz sie zamartwiać

Gość jula100.
w środę idę do lekarza to się wyjaśni. dziękuje za pomoc . jestem pewna ze już wkrótce Wam się uda:) pozdrawiam

daj znac jak juz bedziesz pewna a ja nie dziekuje żeby nie zapeszyć

Gość jula100.
Witaj.Miałam się odezwać i słowa dotrzymuje. Byłam u ginekologa i mnie zbadał ginekologiczne nic mu nie mówiłam o swoich obawach. powiedział że jest w porządku tylko że okres może mi się spóźnić przez to zapalenie i jeśli nie pojawi się do tygodnia albo będzie jakiś dziwny to mam się zgłosić. hmm myślę ze wykrył by ciąże przez zwykłe badanie bo byłby to 5 albo początek 6 tygodnia . co o tym sadzisz??

Gość jula100.
podnosze

Gość oczywiscie ze by wykryl
juz po macicy a jeszcze usg robil - spokojnie.

Gość jula100.
kurcze mam taki brzuch wzdęty aż się koleżanka pytała co się dzieje. okresu nie mam jeszcze . chyba już nie powinnam się martwic tylko spokojnie czekać na okres? prawda??:(