Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pizdzioszczoła

POMÓŻCIE!!! paracetamol - 29 tc - na przeziębienie - jak dawkować??

Polecane posty

Gość pizdzioszczoła

kobitki pomóżcie!! jestem w 29 tygodniu ciąży i właśnie dziś łapnęło mnie przeziębienie - ból głowy i katar. kupiłam paracetamol, bo wiem, że to można brać w ciazy, ale ile tego?? jak dawkować? pomóżcie!!

zanim wezmiesz paracetamol sprobuj wykurowac sie naturalnie.Ja pilam herbate z miodem i malinami i mleko z miodem-za kazdym razem skutkowalo. Na katar kup sobie masc majerankowa i posmaruj pod nosem.Jesli dzis juz nie mozesz to zaparz sobie majeranek i wdychaj pare.Na kaszel syrop z cebuli.Aha i wit C w tabletkach(czysta-bez dodatkow)

Gość pizdzioszczoła
dzięki kochana!!!!! już trzeci raz w czasie ciąży łapnęło mnie paskudne przeziębienie, strasznie się martwię czy nie odbije się to na zdrowiu maleństwa.... jeszcze raz dzięki za odp!! pzdr

Gość pizdzioszczoła
dzięki za dodanie otuchy!!! w 6-ym tygodniu po przeziębieniu wylądowałam w szpitalu z krwawieniem i do tej pory zastanawiam się czy choroba nie miala na to bezposredniego wplywu... strasznie jestem teraz przewrazliwiona na punkcie mojego malenstwa. dzięki dziewczyny!! co do domowych sposobow, to ostatnio tak sie leczylam, ale trwalo to ok 2 tygodni nim się wylizalam z tego paskudztwa!! wiec teraz chce sprobowac czego innego :) szybszego mam nadzieje:)