Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubeczek z kawką

praca

Polecane posty

Gość kubeczek z kawką

Hej Czy jest wśród nas może ktoś po studiach analityki med??

Gość kubeczek z kawką
Może się pochwali pracą i zarobkami??? Z tego co zaczynam się orientować to nie najlepiej sytuacja w tej branży wygląda....;-(

Gość kubeczek z kawką
no k** jakbym sie pytała o cycki albo o równe gówno to już by mi 10 osób odpowiedziało, co z wami ludzie??

Gość majkaa99
ja jestem po kierunku med, ale nie po analityce za to mam duzo kolezanek po analityce, kazda (naprawde) chwali sobie ta prace:) zarobki sa dobre w prywatnych laboratoriach i dobrych (najlepiej kardiologicznych) szpitalach. kolazanka w prywatnym lab. w malym miescie dostale 2500 brutto

Gość kubeczek z kawką
dzięki majka;-)

Gość kubeczek z kawką
a co ty robisz??

Gość majkaa99
pracuje przy rtg i tomografii komp. tez fajna praca, ale praca jest dyzurowa czyli kazdy wekkend, swieta, nocki..wlasnie dzis ide do pracy na 1 w nocy;) wiec tu siedze i czekam:)

Gość kubeczek z kawką
o to fajnie ja pracuje na umowe zlecenie w prywatnym lab, dużo pracy , dużo materiału i jeszcze wiecej syfu no i trzeba negocjować pensje na etat

Gość majkaa99
no nie narzekam;) kasa tez dobra bo raz ze dodatek za nocki i swieta, a po 2 moj szpital ma wielka renome. za to teraz jakbym szla gdzies do szkoly to poszlabym wlasnie na analityke:) choc wiem ze duzo jest tam roboty. u mnie nie ma negocjowania pensji, kazdy dostaje adekwatnie do skonczonej szkoly i pracy jaka wykonuje.wiec jak jest podwyzka to dostaja ja wszyscy.

Gość kubeczek z kawką
hehhe u mnie w firmie jest masa techników - wiekowych, a pozostali to mgr...biologii!! teoretycznie powinnam więcej od nich zarabiać, bo i wiedze po moich studiach mam większą

Gość kafka01
w sumie racja. choc moja kolezanka ktora jest technikiem farmacji tweirdzi ze magistrzy maja mniejsza wiedze praktyczna i wkurza ja ze oni dostaja o wiele wiecej kasy.nie wiem ile jest w tym prawdy, ale przeciez wiadaomo ze latwiej skonczyc studium niz dostac sie na studia medyczne i zostac magistrem. wiec uwazam ze dobrze, ze zarobki sa adekwatne do wyksztalcenia. u mnie sie nie da bo nie ma studiów w moim kierunku (tzn są, ale tylko 3 uczelnie i tzreba najpierw skonczyc studium zeby na nie isc