Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uderzyłam go w twarz

uderzyłam byłego w twarz przy wszystkich

Polecane posty

studiuję razem z byłym. poznaliśmy się na 1 roku studiów, byliśmy razem do trzeciego roku, potem coś się popsuło i się rozstaliśmy. po rozstaniu zmienił grupę dziekańską, przepisał się do mojej. do wczoraj nie było problemu. rozmawiałam normalnie z chłopakami z grupy, śmiechy chichy jak to zawsze bywa, i nagle zaczęli mi rzucać głupie aluzje z podtekstem seksualnym o których wiedział tylko mój były. zaczęłam węszyć temat i okazało się, że byłam głównym tematem ich rozmów!! bynajmniej nie rozprawiali o moim talencie kulinarnym. wkurzyłam się, podeszłam do niego przed kolokwium, i go strzeliłam w pysk z całej siły. teraz nikt z roku się do mnie nie odzywa ;(

Gość 1232...1232
pewnie to glupie uczucie slyszec cos o sobie ale moglas wziasc to za zart i tez sie z tego smiac... a strzelic mu jakbys z nim pogadala

najgorsze było to, że praktycznie śmiali mi się w twarz. nie wytrzymałam.

Gość energetyczne fanaberie
bardzo dobrze zrobilas! chlop powinien wiedziec gdzi ejego meijsce :classic_cool: nie dajmy sie zastraszac! :classic_cool:

Gość Livre__
Dobrze zrobilas.

Gość Livre__
Teraz mozesz zmienic front.Po takiej ostrej akcji,ktora pokazuje,ze potrafisz zdecydowanie zareagowac,przejdz do nastepnej fazy- ironicznej,z lekka kpina i autodystansem.

Gość Livre__
A tak na marginesie,facet ktory rozpowiada o swoim zyciu intymnym i obmawia swoja ex to zwykly dupek i mieczak.Mozna takiego latwo zawstydzic,zachowujac zimna krew i z sarkazmem komentujac jego rewelacje.

Gość cubadelibre
i bardzo dobrze zrobiłaś. ja bym jeszcze kopneła gnoja na pożegnanie

Gość i dobrze a teraz zacznij gadac
ze odeszłas od niego bo mu nie stawał i wsio ...