Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja wyprawiam

on jest zonaty

Polecane posty

"przypomina mi o kims kogo znalem 11 lat ...kogos dla mnie waznego i stracilem go przez taka sucz jak autorkaę nie da się z tego wywnioskowac, co takiego sie stalo wiec sie po prostu zapytałam:o

husky nie wiem czego nie rozumiesz. wszystko jest jasno napisane. ale widocznie masz jakis problem z czytaniem ze zrozumieniem. nie dziw sie ,ze tak reagujesz skoro wypisujesz jakies debilizmy niczym nie poparte

Gość firana
polska łacina ruskie śmiglowce coż za światowy chłopak - no szkoda ,ze autorka nic sie nie wypowiada

23:07 [zgłoś do usunięcia] falcon pilot mam. moj najlepszy kumpel sie powiesil bo dzi**a-zona zrobila sobie dziecko z innym gdy ten byl na misji. wrocil szczesliwy a ta szmata tlumaczyla, ze to byl tylko raz , ze to nie tak. rozwiodl sie ,ale nie dal rady. takie szmaty nie zasluguja na nic. sorki za slowa ,ale tak mysle

pilot.....jak mozesz tak pisac do Husky??? a ona biedaczka ma twoja fote w kompie.....ehhh....i wzdycha co 10 min .....nie ladnie !!! :P:P

ruskie.... tak to jest dopiero poprawne :P nie obrazam cie wiec daj spokoj. jestes przewrazliwiona.l stwierdzam fakty. zastanow sie zanim cos napiszesz.

Gość firana
albo co by było jakkby żone sie wieszały jakby sie dowiedziały o zdradach mezów - masakra ...

EJ DOBRA co sie tak podniecasz... teraz już wiem. wybacz, ale nie mam obowiązku czytać twoich wczesniejszych wypowiedzi. nawet nie zauwazylam, ze sie tutaj wypowiadasz od poczatku. teraz przeczytalam i wiem o co chodzi. wystarczylo napisac, ze mam sie wrocic.. a nie mnie obrażac :o

laska nie czytajac wypowiedzi sugeruje ze to ja zdradzilem kogos... mierzi mnie cos takiego.... nie wazne czyjego jest autorstwa

Gość firana
pilocie - co ty sie tak miotasz - masz swoje zdanie - wolno ci . ale my mamy swoje i też nam wolno . nikt cie nie atakuje - nie musisz sie bronić . boszsz jakie to wszystko jest nadwrażliwe ...

nie masz obowiazku ... owszem. wiec nie wypowiadaj sie skoro nie jestes w temacie - podobna zasada dzialania. dla mnie to delikatna sprawa. nie obrazam cie. stwierdzilem to co wynikalo z twoich wypowiedzi.

nie mam zwyczaju się tak wczuwać w kazdy temat na kafe i to przezywac i sie tak tym ekscytowac :o

firana bawisz sie w negocjatora? czemu wszyscy wala "do pilota". czemu nikt nie pisze ze husky sie wypowiada debilnie? uwzieliscie sie?

Gość firana
A.Kmicic_---------------co by bylo - zostalibyście sami ? ciekawe co ?:)

Gość firana
ja sie nie bawię - ja nim jestem :)

husky jesli zabierasz glos w dyskusji i pisze cos w kierunku zarzutu... to badz tak laskawa poswiecic 0,5 sekundy i przeczytac wypowiedz osoby do ktorej sie odnosisz. sama widzisz - znow to swiadczy o twojej "inteligencji"

tak uwzieli sie na ciebie biednego :P hahaah wiesz.. jak ci 10 osób powie, ze masz ogon.. to się lepiej obejrzyj i sprawdz czy to tam nie ma:)

jasne husky jasne :P ty jakos nie blyszczysz ale nikt na to nie zwraca uwago bo to ja jestem trepem i mi wolno dowalic ....

Gość firana
masz racje- szkoda czasu na kogoś kogo głównym zajeciem jest udawadnianie wszystkim na okolo jacy są głupi .

i znów mnie obrażasz :o po co ktos wymyslił testy IQ skoro mamy taki ewenement na kafe. potrafii okreslic czyjąś inteligencje po paru wypowiedziach :D

co wy do pilota macie??? wytlumaczyl wszystko jak krowie na rowie a ze ktos nie kuma to dal do zrozumienia,tak czy nie??? jeszcze czegos nie kumacie???

Gość upsssss
Pilocie to tobie coś nie idzie więc może ty zmień profesje

nie tylko po wypowiedziach ;) pewnie gdybym byl piekarzem to nikt nie zwracalby uwagi na forme mej wypowiedzi... na to co pisze. odkad tu jestem wiekszosc z was stara sie po mnie jechac. udowodnic mi ,ze jestem kretynem bo zostalem oficerem. co z wami?

upsss kolejny dowod frustrata. w mojej profesji idzie mi swietnie bo kocham to co robie. leciales ze mna? nie . wiec stol morde