Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bar Perełka

szukam chłopaka

Polecane posty

Ale,że niby tutaj chcesz go znalezć :D ? czy po prostu liczysz na to,że my..znaczy sie stado forumowych samców zaczniemy piać z zachwytu i dowartościowywac cię lizusostwem :] ?

Gość pamiętam cię stąd
dalej szukasz? to już tyle miesięcy , oj nieszczęsna :classic_cool: , w końcu weźmiesz jakiegoś z ulicy :P

Ech czyli jednak prowokacja, a już chciałem sie podlizywać :P Powódź była to robola nie trudno będzie znaleźć, pełno ich fruwo i pełzo wszyndzie :]

u mnie akurat powódź mało dała znać... ale koło mojej pracy robią drogę, więc akurat a nóż widelec.. i nie zajeżdzaj do mnie gwarą, bo ja śląski tyle umiem co francuski.. ;P

24 lata na Śląsku mieszkam z przerwami i nawet słowa poprawnie z akcentem nie umiem w gwarze powiedzieć :| Ciekawe prawda ? Ale zbaczam z tematu....

to dobrze, że zbaczamy z tematu, bo ja się właśnie szykuję do pracy, żeby poderwać kierowcę autobusu;D:D:D.... ja się urodziłam w Katowicach, ale moja rodzina jest z Małopolski, dlatego obce mi są śląskie wyrażenia

O to widzę,że ostro i ambitnie startujesz- do kierownika pojazdu :] ech te kobiety, władza i stanowisko działa na was jak afrodyzjak...

czy kierowca autobusu , to jakieś super stanowisko?? raczej normalne... na średnim poziomie.. choć zależy co dla kogo jest "ambitne".. ja jestem jak na razie robolem, ale do czasu;)trzeba mierzyć wysoko, prawda??

jestes ładna ale zakładając taki topik jestes :O znajdz se kogos w realnym zyciu przeciez jestes ładna , pewna siebie

aa teraz przeczytałem ze to prowo :D ale i tak jestes :classic_cool: ;) powodzenia w szukaniu ideała :)