Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga&82

malutki penisek nowego chlopaka

Polecane posty

Gość kinga&82

Witam.Od jakiegos czasu jestem z mezczyzna,ktory ma naprawde maciupkiego,mikro peniska.Jaka pozycja bedzie dobra dla glebszego doznania?

Gość ja po 5 latach od
od tylca, albo klasyczna, w wersji że nogi na jego ramionach.

Gość kinga&82
no trzeba bedzie cos z tym zrobic,bo w przeciwnym razie nie doznam w najblizszym czasie pelnego,mocnego orgazmu.a sa tu pary z podobnym przypadkiem?

Tak. Moj tez nie wali rozmiarem po oczach. w zwodzie ma moze ok 10 cm.. Klasyczna w ogole odpada, jesli usiad ena niego ja nie czuję nic -jak by w ogole nic tam nie bylo.

Gość kinga&82
zielonaWyspa.A co z orgazmem u Ciebie?Mogla bym sobie pomoc wibratorem,ale wiem,ze on sie tego na pewno przerazi.

Gość kinga&82
za pozna pora na dialog.Poloze sie juz spac.Jutro mam obiadek u mamusi.mniam,mniam.Potrzebuje jednak czegos wiekszego,no moze chociaz grubszego.Nie wiaze nadzieji w tym zwiazku.pa

Gość kinga&82
czyli wibrator na poczatek zostaje w szufladzie?

Kinga my mamy inne pomysły na pozycje i tez jest super:) namawiam go na wibrator ale jak narazie mam pod gorke;p a co do orgazmu to moze i głupio tak ale najlepszy przezywam łechtaczkowy :) zwykłego jeszcze tak silnego nie mialam.

Gość jdjdjjmxmxmx
Mój facet ma spory penis i gruby ale też najbardziej przeżywam orgazm łechtaczkowy, wtedy jest cudownie. Podczas seksu często odczuwam ból (mimo długiej gry wstępnej) i wolałabym żeby mój facet miał mniejsze przyrodzenie

orgazm jest orgazmem a wymyślono rożne typy orgazmów żeby dołować kobiety Natomiast są rożne metody dochodzenia do orgazmu Może być łechtaczkowy ,pochwowy, sutkowy,a nawet analny

Gość maaaaaaaaaeeee
sutkowy? Ja moze dziwna jestem ale nie lubię jak facet pieści moje sutki, okropne uczucie

Gość maaaaaaaaaeeee
mnie to po prostu drażni a nie podnieca i zawsze kiedy moj facet probuje mnie tam dotknąc to zabieram mu reke

Gość dziewczyna swojego chłopca
A 15-16 cm we wzwodzie to raczje średniak, prawda? Mój chłopiec ma taki gabaryt. I raczej nie powala obwodem. Niemniej orgazm mam przy każdym stosunku. Kochamy się dlugo i namiętnie, zmieniając co jakiś czas pozycję, by docelowo dojść do pieska. Ja zaczynam pomagać sobie paluszkiem pocierając łechtaczkę, podczas gdy On penetruje mnie od tyłu. Dochodzę dwa- trzy razy... w tym czasie On się trzyma na krawędzi... i gdy już czuję, że zbliża mi się drugi-trzeci orgazm to On przyśpiesza i kończymy razem. Może nie jest to klasyczny orgazm przy stosunku ale nas satysfakcjonuje. Mój chłopiec nie ma kompleksu, że pomagam sobie ręką...a mi tak lepiej bo podczas jednego stosunku mam kilka szczytów. I tak od 8 lat. Podobnie jak koleżanka wyżej - nie lubię jak mi pieści piersi. W ogóle mnie to nie podnieca. Drażni mnie i ogolnie tego nie lubię.

Gość Nataliaaaaa
Spalalam z wieloma facetami o roznych rozmiarach. Milosc miloscia ale jak penis jest amly to nie ma zabawy. Szczerze to pamietam tylko najwieksze i najgrubsze gdy sie masturbuje same przychodza mi na mysl. a dodam ze jestem bardzo waska i bardzo mnie bolalo na poczatku i potem bylam opuchnieta ale bylo tak zajebiscie O jezu az sie podniecilam piszac o tym.....

Gość Georg 39
Nataliaa...może mogę ci jakoś pomóc? :)

Gość Nataliaaaaa
A ponieważ jestem aż tak wąska, więc często kochałam się analnie. I wtedy nie czułam bulu tylko czystą przyjemność. Ale ponieważ robiłam to zbyt częst i z facetami, którzy mieli zbyt duże fiuty, więc terazmam problem z odbytem. Po prostu czasami popuszczam w gacie, co nie jest zbyt miłe biorąc pod uwagę, że często chodzę w stringach. Błędy młodości. O jezu i znowu się podnieciłam.....

Gość hehe234
dobry podszyw :classic_cool:

Gość kinga&82
witam ponownie dziekuje za rady.Dzisiaj wieczorem sprobujemy czegos nowego.Ale napisze Wam kolezanki jak zobaczy moja nowa fryzurke miedzy nozkami to oszaleje.Sama spedzilam pare minut przed lustrem nie mogac sie nadziwic.Kusi mnie na mojego plastikowego przyjaciela,ale boje sie,ze wieczorem moge byc malo aktywna z moim prawdziwym mikruskiem.

Gość kinga&82
kochani na 20 jestem umowiona z moim malusim ogierkiem.Mam nadzieje,ze zostane zaspokojona bo ochota dzis b.wielka.Opowiem wam jutro obowiazkowo czym mnie zaskoczyl ten mikrusek.A i ja mam niespodzianke dla niego)