Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgg

a ja wiem do pomocy powodzianom przydzielić wiezniow

Polecane posty

Gość fgg

niech pomoga sprzatac, w wramach resocjalizacji

Gość OlkKA 987654
przy umacnianiu wałów pomagali przecież a do pomocy w sprzątaniu to chyba mogliby np. alimenciarze, bo złodzieje to nie bardzo

Gość kika bez bucika
jestem za w koncu smiecie zrą za nasze i to super posilki maja. Niech na to zapracuja dziady.

Gość kika bez bucika
a co niby wiwzniowie mogliby ukrasc i jak skoro byliby pilnowani. Do ciupy pokradna?

Gość OlkKA 987654
BO TAKIE SĄ PRZEPISY! ale jak najbardziej niech idą sprzątać tereny państwowe oraz np. zbierać martwe zwierzęta. DO ROBOTY nieroby!!!!

Gość hiodopra
niech robia to bezrobotni, ktorzy biorą zasiłki

Gość kika bez bucika
kij z przepisami. dziady niech zarobia na swoje utrzymanie!!!!! to jest sytuacja wyjatkowa bo dlaczego niby ja mialabym poswiecac swoj czas podczas gdy te gnoje sa utrzymywani za nasza kase

w sumie brobotnych i wiezniow mozna wrzucic do tego samego wora, obie grupy sa utrzymywane przez panstwo. Od takich nadzwyczajnych sytuacji mamy wojsko, policje, straz miejska, strazakow. Samego wojska jest prwie 100tys, a nie wiem czy wykorzystywane jest pare tys. Poswiecasz swoj czas bo to TWOJA okolica, nikt nie oczekuje ze pojedzisz do warszawy i zaczniesz stawiac worki z piaskiem.

Gość fgg
no zmusic nie niech zapracuja sobie w ten sposob na fajki albo na zlagodzenie kary a tak siedza w tych celach i gniją