Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatarzynka19

Miłość potrzebuje porady !

Polecane posty

Gość Tatarzynka19

Witam wszystkich. Potrzebuje porady, doradzicie coś?? Jestem z chłopakiem od 2,5 roku mieszkamy razem 2 lata. Problem jest w tym że on bierze narkotyki ! Fakt kiedy go poznałam poinformował mnie o tym, ale powiedział że będzie z tym walczył. Na samym początku brał zawsze co tydzień. Kiedyś poprosiłam go żeby to zostawił na zawsze, jego słowa skierowane do mnie brzmiały tak " Ok, zostawię to, a jeżeli wezmę to będzie znaczyło że nie mam do Ciebie szacunku " . Wziął !!! Wybaczyłam, ale nie potrafię tego zapomnieć. Ale on brał nadal. Za każdym następnym razem rozmawiałam z nim, robiłam mu awantury ale do niego nic nie dociera. Był nawet taki beszczelny że wzioł w moje 18-ste urodziny ! Nie wiem czy mu poprostu na mnie nie zależy, czy mnie nie kocha, czy może człowiek jak bierze to nie potrafi przestać !! Doradzcie co mam robić. Zostawić go ?

Gość frywolna honorata
jakie te narkotyki? ja, gdy zwiazalam sie z moim obecnym mezem, tez mi to przeszkadzalo na poczatku. pozniej sie w to wciagnelam. no i ostro lecielismy ladnych kilka lat. pozniej zaszlam w ciaze i to nam chyba zycie uratowalo. odstawilismy wszystko i tak jest do dzisiaj-juz prawie 3lata. wiesz, wszystko zalezy zatem od charakteru czlowieka i od tego jakie ma w zyciu priorytety.

Gość Tatrzanka19
Wciąga " białe " tak zwane. On planuje zemną mieć dziecko, a ja nie chce aby ojciec moich dzieci brał ! Nie chce aby moje dzieci musiały na to patrze !!!