Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to mam problem

Jak się wyspowiadać po latach?

Polecane posty

Gość no to mam problem

Dziewczyny jak tam u Was ze spowiedzią? My mieszkaliśmy przed ślubem kilka lat więc nie mogłam chodzić do spowiedzi :o Jak to teraz zrobić?

A jesteś wierząca, chcesz się nawrócić ? Czy po prostu chcesz ślub katolicki i spowiedź na odwal się ? Jeśli pierwsza opcja to znajdź sobie w internecie jakiś rachunek sumienia i go zrób, wyspowiadaj się księdzu ze wszystkiego. Jeśli druga opcja to wymyśl z 15 grzechów i je powiedz i tyle.

My tez mieszkaliśmy przed ślubem i jakoś z rozgrzeszeniem nie było problemów. Trzeba spokojnie z księdzem pogadać. Ja no poszłam do Dominikanów i oni są naprawdę spoko.

Gość no to mam problem
Jestem wierząca. I naprawdę chciałabym to zrobić od serducha, tak żeby przyniosło mi ukojenie, bo trochę się pogubiłam przez te lata (nasz związek do najprostszych nie należy)... Miarka też właśnie myślałam o Dominikanach, ale powiedz mi czy poszłaś normalnie do konfesjonału czy umawiałaś się na dłuższą rozmowę?

Gość jhj
no potwierdzam jak sie spowiadac to tylko u Dominkianow nie wiem czemu akrat tylko oni maja taki fajne podejscie do spowiedzi w porownaniu do innych ksiezy

Gość lloji:) juz zamykmy to topele
tu na kafe jestspowiedz on line bez broblemu:d

U nas akurat jest tak fajnie że spowiadasz się w osobnym pokoju sam na sam ze spowiednikiem. Więc to bardziej taka rozmowa była. I nie umawiałam się wcześniej , tylko powiedziałam że to spowiedź przedślubna;-)