Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorszu

alkohol....,

Polecane posty

Gość Dorszu

niszczy mi życie.w zasadzie to problem z alko ma mój chłopak,kocham go ale nie wiem czy nie będę musiała zrezygnować z tej ''znajomości''.obiecuje poprawe ale jak narazie nie widze starań,wczoraj sie tak napił że musiałam go rozbierać i kłaść do łóżka.miałam w domu ojca alkoholika i nie chcę już 2 raz to przechodzić...co radzicie...?

Gość maurycowa
po co go niańczysz? jak miał siłę żeby pić to sam może sie zaholować do łóżka. nie dziw się że nie ma poprawy. w końcu sama na to pozwalasz.

Gość Dorszu
Nie niańcze go,ale wypadało go położyć żeby jego mały braciszek nie widział.Jakoz nie trafiają moje argumenty a jak trafiają to tylko na chwilę.w sumie to pije tylko w soboty bo ten dzień ma wolny ale jak załapie ciąg to juz kaplica...

Dorszu jak się chłopina nawali to niech leży tam gdzie padł już na starcie związku jesteś Matka Teresą - a przecież tego nie chcesz :) jak się lolek zrzyga, zleje w gacie i obudzi na dywaniku obok pieska to sam pójdzie po rozum do głowy - albo i nie jeśli nie, to sama wiesz co zrobić

trudno, im więcej osób będzie to widziało takie zachowanie i je potępiało tym lepiej :) następnym razem chcesz dzwonić do jego roboty i go tłumaczyć jak zapije? ej

Gość maurycowa
pije tylko w soboty?! Proszę Cię!! jak pije tylko w soboty to nie jest alkoholikiem?? masz doświadczenia jesli chodzi ożycie z alkoholikiem. Chcesz takiego życia?? Pijący musi czasami dostać w dupę żeby zrozumiał, że może stracić wszystko. Ila macie lat?

Gość maurycowa
mumi => popieram! pić to trza umieć. jeśli nie możesz przestać to nie pij. tym bardziej jeśli nie mozna kontrolować swojego zachowania

Gość Dorszu
Nie chcę takiego zycia,ale wiecie jak trudno opuścić jak sie kocha kogoś.To się tylko wydaje takie proste.ja mam 23 on 27,najgorsze jest to że moja mam nie wie o jego problemie nie chcę żeby się martwiła w końcu z ojcem zyje kope lat,męczyła się z nim ale jakos dała rade ale ja napewno nie chcę takiego zycia...jeśli taka sytuacja się powtórzy jak wczoraj to faktycznie bedę twarda i nie bede się litowac...jakos trzeba mu wbić do łba...

Gość koment
Litujac sie nad nim szkodzisz jemu , sobie, waszemu zwiazkowi. Takie sa poczatki- wiara ze lepiej ukryc, polozyc do lozka bo lepiej bedzie (poprawe przeciez obiecuje). Pozory. Tylko zdecydowana akcja. Bo przeciez po co on ma przestac skoro nie ponosi ZADNYCh nieprzyjemnych konsekwencji swojego picia. owinnas to wiedziec majac ojca ktory pije.Nie mam sie nadzieja. Tu lepiej przesadzic z rekcja za ostra niz odwrotnie.

Gość Dorszu
Najgorsze jest to że juz 2 razy''zagroziłam rozstaniem''jeśli nie wezmie się w garść i zacznie myśleć o naszej przyszłości,popłakał się przepraszał a ja durna wybaczałam...dzisiaj jak przyjdzie z pracy wyłoże kawę na ławę...trzymajcie kciuki zeby poszło tak jak chcę i zeby było tylko lepiej...z góry dzięki wszystkim za rady..

Gość Saneta
Dorszu, trzymam za Ciebie.

Gość Dorszu
Dzięki!!!:*

Gość znowu to samo...
Kolejne DDA z nadwrażliwe na picie alkoholu. Normalny facet musi czasem się porządnie napruć.