Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eazt coazt

BŁAGAM POMOŻCIE!!! To sie dzis wydarzyło u mnie w domu!!!!!

Polecane posty

Gość eazt coazt

Wstałam z godzine temu i zabrałam sie do robienia sniadania. Bylam sama w domu.Nagle zadzwonil moj telefon domowy(!) i rozomowa wygladała mniej wiecej tak: Ja: Halo ? Ktos: Czy zastałem M? -Tak to ja . -Aha no to fajnie -A z kim rozmawiam ? -Nie ważne z kim rozmawiasz ale musze ci cos powiedziec -Co ? -Nie mogłem juz tego dłuzej ukrywać Jestes zajebista... ( tu leci jeszcze kilka innych podobnych słow z szoku nie zapamietałam) - Ja pierdole dobra ale kim ty jestes???? -No niewazne kim! -No wez !!! -Wziąc to ty mozesz mi do buzi kotku I w tym momencie powiedzialam wypierdalaj i sie rozłączyłam :O Odechciało mi sie jesc. Wystraszylam sie ze to jakis psychol i ze teraz mi strach bedzie gdzies chodzic samej. Lub ze to jakis pojebany ktoś kto mnie zna i zadzwoni jak moja mama bedzie w domu i cos tam jej nagada wiecie o co chodzi ... :O Co robic??????? Jesli ta sytuacja sie powtorzy to ide na pały.... Powiedzcie cos od siebie co byscir zronili na moim miejscu i czy ktos z was miał podobna sytuacje

przeciez jest masa takich dowcipnisiów...niczym ci nie zagroził wiec nie masz po co isc na policję a on ma prawo zostać anonimowy no niestety

Gość konsiuhonsiu
:D:D:D urechałem się :D

Pewnie jesteś młodziutka...;) Niczym się nie przejmuj...już to nie raz przechodziłam Po prostu któryś z Twoich kolegów zrobił Ci - że tak powiem - psikusa,bo nie wiedział jak Cię podejść,żeby powiedzieć Ci,że mu się podobasz i tyle. Niczym się nie przejmuj.

Gość Luidżi
:-D

Ja nie zrobiłabym nic. Uprzedziłabym tylko rodziców, że coś takiego było, żeby nie zdziwili się gdyby taki telefon miał się powtórzyć i tyle. Pewnie ktoś Ci żarty robi i nic więcej. Gdyby się to powtórzyło wtedy postraszyłabym żartowiniścia policją

Gość sprobuj sie z nia porozumiec
powiedz od razu rodzicom ze jakis palant zadzwonil, bo jak nie to jesli nastepnym razem oni przez przypadek odbiora i uslysza takie teksty to sobie pomysla ze ktos do ciebie specjalnie dzwoni. a tak z glowy. szczerze to ja w zyciu tez dostalam 2-3 rozne telefony od dziwnych osob pytajace - czy to Jolka? ja - Nie, a jak masz na imie? no to ja mowie (jak glupia) a on - tez ladnie. no to pytam w jakiej sprawie dzwoni a on - ze chcial sobie zwalic konia sluchajac milego glosu :P:P:P:P

Gość a ja podniose
identyfikacje numeru przychodzacego masz? i spróbuj nagrać ta rozmowe

Gość eazt coazt
Kurwa nie wiem z czego wy sie smiejecie. Powiem to matce choc wstyd mi bo pomysli ze jestem jakas kurwa itd .... Czesto mnie nie ma w domu i pmysli ze nieawoadomo gdzie latam i teraz mam. A tak pozatym to juz wolałabym zeby to byl ktos kto nie zna mojego imienia i w ogole mnie to tez bym miała na to wyjebane... A ten ktos zna Moj nr tel domowego i moje kurwa imie !

Gość sprobuj sie z nia porozumiec
moze wybral przypadkowy numer a nie twoj specjalnie?? na pocieszenie historyjka. moj brat mial kiedys niezly przypal. oddal swoj telefon komorkowy mamie a sam wzial nowy telefon i nowy numer. no i kiedys ktos mu sie nagral na ten stary numer, mama odsluchala, wkurwila sie na maxa (niby nie na brata ale na jego kolegow ktorzy byli kompletnie pijani i zwyzywali go przez telefon bo podobno nie przyszedl na impreze gdzie mial przyniesc wodke tylko pojechal do panny i tu tez stek inwektywow) mama sie wkurzyla, brat nie chcial wydac kolegow z klasy, wiec poszla na zebranie i puscila rodzicom nagranie z telefonu i powiedziala zeby sobie zindentyfikowali swoje dzieci (bo byly tam 3 rozne glosy) zaden rodzic sie nie przyznal ale po minach bylo widac czyje dziecko tam bylo :P