Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToJEstPasjjaa

Hmm zjebalem cos czy nie??

Polecane posty

Gość ToJEstPasjjaa

Wczoraj popiłem sobie troche i mniej więcej o 2 w nocy zadzwoniłem do swojej kocicy (żeby nie było, że jestem jakiś nachalny i budze ją w srodku nocy bo mam ochote pogadac- wiedzialem, ze nie spi bo byla na imprezie) akurat juz wrocila, wiec mozna bylo normalnie pogadac tak czy tak, troche pieprzylem bez sensu.. czesto pytalem o to samo bo zapomnialem, ze pytalem - wiecie, pijany bylem po hmm 10 minutach takiej gadki ona do mnie w koncu powiedziala, zebym juz sobie poszedl spac bo sie zaraz poklucimy i po prostu sie rozlaczylismy hmm z rana jej napisalem sms-a takiego dosyc czułego, a ona mi odpisała, zupełnie obojętnie, tak mnie zbyła odpisała cos tam "no buziol" gryzie mnie, ze moglem cos zjebac tym telefonem.. kobity pytanie do was- obrazacie sie o taka pierdołę???

Gość Zależy od dnia cyklu miesiączk
ale generalnie obrażamy się ciągle i o wszystko a później czekamy na przeprosiny, także już od razu się przygotuj:P:D Wiesz, dobrze ci radze, zebyś nie musiał później topiku zakładać"nie mam pojęcia o co jej chodzi i skąd ten foch";)

Gość ToJEstPasjjaa
no ale to chore kurwa jest ani jej nie ublizałem, ani nie podnosilem tonu, wszystko bylo fajnie mily pijacki glosik dobrego misia - tak bym to nazwał obawiam sie ze mogla zajebac focha , ale ja mam taka fobie, ze jak laska jebnie focha to odrazu mi sie w glowie roi, ze mnie zostawi, ze to juz koniec... baby mnie w zyciu czesto krzywdzily, nawet bardzo.. i teraz mam spaczony poglad, strasznie sie boje kolejnego odrzucenia

Gość nowa gracha
urwała bezsensowną rozmowę,tyle,dzwoń,wyczuj sytuację działaj

Gość pani ogrowa
Nie obrażamy :P No chyba, że coś jej przykrego powiedziałeś a dziś tego nie pamiętasz. Poza tym może zajęta była dzisiaj. Jakby nie odpisała, to oznaczałoby, że się obraziła, a tak to spoko:) Zresztą jak bardzo Cię to niepokoi, to możesz ją spytać

Gość ToJEstPasjjaa
nie bede jej pytal o takie cos, bo wyjde na jakiegos leszcza :D ja sobie nie mam nic do zarzucenia, nie ublizalem jej itp ja po prostu chyba wkurwilo to ze ją pare razy o to samo pytałem po prostu wiecie pijany bylem i zapominalem:):) mowie.. syndrom takiego miłego pijanego misia mam nadzieje, ze ona nie nalezy do jednych z tych idiotek, ktore sie obrazaja, wala fochy za nic tylko ze u mnie to dziala tak, ze jak laska sie obrazi, albo ja wkurwie.. to odrazu mam wizje, ze mnie zostawi i to mnie tak niepokoi

Gość bedzieszzyłwiecznie
mily pijacki glosik dobrego misia - pasjami uwielbiam takie głosiki :D

Gość jesli nie powiedziales nic
niemilego dla Niej, to luzik:-D

Gość Słodziaczek23
Heh... Takimi pierdołami się przejmujesz??? Kobietki nie są aż tak głupie, żeby za takie głupoty zostawiać faceta na którym im zależy... Nie przejmuj się :)

Moj chlopak tez do mnie w nocy dzwoni jak jest pijany. Nieraz to sie na wkurwiam bo nie daje mi spac...i gada jak najety w kolko to samo...jeszcze mowi mi ze go nie kocham...co za masarnia ;P

Podejdź do tego z humorem, obróć to w żart a nie się przejmujesz :D Ten sms z przeprosinami z rany był niepotrzebny. Lepiej byłoby obrócić to w żart. Trochę dystansu do samego siebie :)

Gość ToJEstPasjjaa
a gdzie ja pisalem, ze wyslalem smsa z przeprosinami? wyslalem esa ale zupelnie nie na temat wczorajszej rozmowy.. taki mily z rana od siebie na mily poranek a co do tego bym sie nie przejmowal.. hmm gdybym nie mial na ty pkt. fobii to pewnie bym sie nie przejmowal, ale ja sie bardzo boje odrzucenia, kobiety w przeszlosci troche mi zepsuly psychike:)