Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość f300

to nie jest

Polecane posty

Obawiam się, że nikt się nie znajdzie... To za duża kwota, żeby przekazać tak o komuś zupełnie obcemu. Bo w sumie ja Ci mogę uwierzyć, ale jaką mam gwarancję, że mówisz prawdę?? Zresztą ja nie dysponuję taką kasą ot tak. Jeśli nikt ze znajomych nie może Ci pożyczyć, to może niech weźmie dla Ciebie kredyt w banku? A Ty będziesz go spłacać - mnóstwo ludzi tak robi. A jeśli się boją, to jak obcy człowiek ma Ci zaufać, skoro nawet znajomym zaufania brakuje? A druga sprawa jest taka, że 5 tysi to dość spora kaucja... Nie możesz znaleźć czegoś innego do wynajęcia? W końcu Chorzów to spore miasto. I jeszcze jedno... Chcesz pożyczyć 5,5 tys na pół roku, czyli zakładamy, że jest to tysiak na miesiąc. Więc jeśli jesteś w stanie odłożyć tysiąc miesięcznie na oddanie i jeszcze zostanie Ci na życie, to wcale nie zarabiasz tak mało... A te "duże kłopoty finansowe" mi tu wtedy nie pasują zupełnie...

Gość f300
moj meil michas330@interia.pl i to nie jest tak ze beeumiala odlozyc 1000 na miesiac bo gdyby tak było to bym nie pisała na forum mam załatwione dodatkowe sprzątanie to z tego uzbieram i kolezanka u ktorej mieszkam powiedziala ze z wesela da mi 3000 tys na splacenie tylko ona wychodzi za maz w grudniu tak wiec dlatego prosze o pomoc

Gość f300
a owszem Chorzow duże miasto tylko ceny wynajmu wahają się od 800zl+media+kaucja ja media miałabym moje oplaty to260 czynsz +media wg zuZycia dlatego tak mi na tym zależy

Gość f300
mój meil to michas330@interia.pl

Gość Nor-bert.
ja pierdole da ci kolezanka 3000 tys to jest 3 mln kurwa naiwnych szukasz czy co? jak da ci tzn ze nie jest pozyczka poprostu ci koleżanka da forse 3000 tys to jest 3 mln to kup se wille za basenem za taka taka kase

Gość f300
blagam pomożcie

Gość f300
ja już dziś muszę dać odpowiedz w sprawie mieszkania niech mi ktoś poja juz nie mam siły przeciez wiadomo ze ze chce podpisac umowe nie chce nic na czarno ludzie bardzo was prosze

Gość f300
ludzie błagam o pomoc

Gość f300
niech sie ktos odezwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!