Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mesre

Mój syn dostanie mieszkanie w spadku po dziadku!

Polecane posty

Gość TH is IT PR
Szmata

Cytat z "Muzyki Duszy" by TERRY PRATCHETT Wokół nich, a czasami przechodząc przez nich, tłoczyli się żałobnicy. Ich rozpacz zresztą zniknęła, gdy tylko starzec umarł. Mężczyzna o wychudłej twarzy szukał czegoś pod materacem. - Spójrz na nich - rzucił złośliwie starzec. - Biedny dziadunio, chlip, chlip, jakże go nam brakuje, nie ma już wielu takich jak on, gdzie ten stary drań schował testament? To mój najmłodszy syn, ten chudy. O ile kartkę na każdą Noc Strzeżenia Wiedźm można nazwać synem. Widzisz jego żonę? Ma uśmiech jak fala w wiadrze z pomyjami. A i tak nie jest jeszcze najgorsza. Krewni? Możecie ich sobie zabrać. Trzymałem się życia wyłącznie ze złośliwości. Dwie osoby zaglądały pod łóżko. Rozległ się zabawny brzęk porcelany. Starzec chodził za nimi i parodiował ich gesty. - Nic z tego! - rechotał. - Hę, hę! Jest pod posłaniem kota! Wszystkie pieniądze zostawiłem kotu! Susan rozejrzała się. Kot obserwował ich nerwowo, ukryty za umywalką. Uznała, że wypada coś odpowiedzieć. - To bardzo... bardzo ładnie z pana strony... - Co? Wyliniałe bydlę! Trzynaście lat tylko spał, paskudził i czekał, żeby mu podać żarcie. W całym swoim tłustym życiu nie biegał nawet pół godziny! Ale to się zmieni, kiedy znajdą testament. Zostanie najbogatszym i najszybszym kotem świata...

Gość mądrzejsza na pewno
i powiem Ci coś jeszcze. Twój syn za dwa lata będzie chciał się usamodzielnić zwłaszcza że w domu z tego co mówisz są jeszcze dwa bachorki. wiec dziadek BARDZO DOBRZE robi

Gość 30 sensible _ solitario
Boże ale ci żal dupsko sciska ze syn dostal chalupe od dziadka a nie ty! Pogodz sie z tym kobito bo kombinujesz jak dziecko w przedszkolu

Gość u mnie bylo tak
dziadek zostawil testament na syna a jego corka znalazla go i podarla bo wszystko zapisane bylo na syna nie na nia przypadek z prawdziwego zdarzenia

Gość mądrzejsza na pewno
podarcie testamentu nic nie da. i nie dawaj głupiej szmacie głupich pomysłów, bo w więzieniu jeszcze durnota wyląduje. a Syn i tak bedzie miał mieszkanko :) najgorsze w tym jest to że mówisz o swoim OJCU który żyje i ma się dobrze!

Gość hhhhhdh
Zycie to kupa gowna.

Gość cfjfj
głupia jesteś autorko!

Gość taki temat
juz był i to kilka razy. że tez komuś sie chce...

Gość xena

Takie sprawy warto jest załatwiać u notariusza. Sama ostatnio korzystałam z usług notariusz Cejrowskiej z Tczewa. Bardzo dobrze oceniam pomoc, jakiej mi udzieliła.