Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co wy na to.....

Czy rozmiar biustu 70C przy wzroscie 158cm jest duzy??

Polecane posty

Gość co wy na to.....

Bo mi sie wydaje ogromny i nie proporcjonalny do mojej figury. Jestem drobna kobietka a biust przy mojej figurze wydaje mi sie zbyt duzy. Mysle, ze male B bylo by prz mojej figurze idealne.

faceci uwielbiają drobne babeczki z dużym biustem , więc nie masz powodu do zmartwień.

Gość ewfr4qttbwe
Cy ktos specjalnie wymysla dzis te tematy czy naprawde to jakis weekend stanikowy? www.balkonetka.pl poczytaj,zmierz sie ciasto pod biustem i luzno w sutkach i tu po lewej wpisz: http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/

Gość co wy na to.....
Dzieki C ux, ale nie interesuje mnie opinia facetow. Ja nie czuje sie z tym rozmiarem zbyt komfortowo. Wolalabym uslyszec opinie innych kobiet.

Gość co wy na to.....
ewfr4qttbwe ... po co mam sie mierzyc, jesli znam moj rozmiar, z ktorego nie jestem zadowolona! Marze o pomniejszeniu do malego B, to nie jest prowokacja.

Gość ewfr4qttbwe
a jakbys tak sprobowala? nic cie to nie kosztuje,a jakbys sie zmierzyla i zalozyla odpowiedni stanik,to moze poczulabys ze twoje piersi są atutem? Teraz może wygladaja nieforemnie,wychodza ze stanika,pod pacha robia się fałdki?:) Żeby biust był dobrze podtrzymany,obwód musi byc scisly, jelsi jestes szczupla to pewnie powinnas nosic obwód okolo 65-70 max :)

Gość eeeeeeech
pomniejszeniu do małego B... ale jakiego B, jaki rozmiar obwodu?? bo chyba wiesz, że miseczka B przy różnych obwodach jest za każdym razem inna? nie wierzę, że masz dobrze dobrany stanik, skoro takich rzeczy nie wiesz. no chyba, że wiesz i tylko wysługujesz się stereotypowym myśleniem w tej rozmowie. choć nie bardzo wiem po co.

Gość co wy na to.....
dzieki dziewczyny, macie racje. Rzeczywiscie zmierze sobie dokladnie obwod i sprobuje dobrac odpowiedni stanik. Jak narazie chodze nna codzien w sportowych stanikach, rzeby optycznie pomniejszyc biust, jak narazie pomaga.