Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majówka29

czy wypada...

Polecane posty

Gość majówka29

...żeby dziewczyna porozmawiała z chłopakiem czy ma u niego szanse? Wydaje mi sie, że chyba nie bardzo, ale może się mylę. Koncze studia i mozliwe ze juz sie nie zobaczymy chociaż obydwoje zostajemy w tym samym mieście. Kiedys bylo cos na rzeczy ale jakoś tak samo ucichlo, ale ja mi wciąż to nie jest obojetne. Czy moge z nim porozmawiac jak to wyglada z jego punktu widzenia? On nie jest odważnym chłopakiem i nie wiem czy sie boi ze mną porozmawiać czy po prostu nie chce.

u dorosłych ludzi istnieje taka możliwość ale jest to ryzykowne możesz zrobić pierwszy krok

Gość dusiunia878888
Musisz sprobowac, jesli nie chcesz zeby wszystko przepadlo. A jak sie nie uda, no trudno przynajmniej bedziesz wiedziala. Trzymam kciuki :)

Gość kotka bez kotka
lepiej porozmawiać niż spotkać się ponownie po 20 latach mając żonę/męża i dowiedzieć się od tej osoby że była największą miłością i komuś zabrakło odwagi aby to wyznać porozmawiasz a jak się okaże że to nie to, to za parę lat nie będziesz myśleć, co by było gdyby...

Gość kawaczyherbata321
Macie rację, tylko, że wtedy to przeze mnie się zakończyło, bo się trochę bałam i on dał sobie spokój, co dla mnie jest zupełnie logiczne. Teraz też się boję, że to by głupio wyszło, ta po kilku miesiącach wracać do tego... niemniej jednak dużo o nim myślę i chciałabym z nim być