Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadia11

Mamy co sadzicie o huśtawce dla niemowlaka?

Polecane posty

Gość nadia11

Jak wyzej...

Gość nadia11
fisher price 3w1

wg mnie dla starszego, samodzielnie siedzącego dziecka sie nie nadaje, bo takie dziecko nie usiedzi w jednym miejscu. W tym wieku lepiej sprawdza się koc+zabawki na podlodze. Wg mnie jest to chwyt marketingowy, że niby na długo wystarcza, więc można tą kasę (nie małą) wydać, a w rzeczywistości nie sprawdza się (przynajmniej w przypadku mojego dziecka)

Gość saleminka8
ja już widywałam kretynki które 4-5 miesieczne dzieci do huśtawek dawały i do hodzików ,normalnie szok

Gość saleminka8
straszny_kocur masz rację! a ten bujaczek widziałaś juz w TV jak dziecko jest małe ok,ale mnie by sie to przydało jedynie w 2-3 miesiącu i tyle,teraz synek ma 7 meisiecy i ma w d... :P siedzenie w nosidełku itp.woli raczkować i zwiedzać podłogę,leżeć na brzuszku i bawić sie zabawkami a nie w leżaczku...ja nic nie kupiłam tego typu i nie żałuje

Gość saleminka8
moja koleżanka miałam huśtawkę z pozytywką i na krótko bo synek szybko przybierał i niestety kg jej synka do norm producenta nijak się maiały :P

ja mam taka hustawke fisher price do wagi 9 kg dla, nadaje sie dla dziecka, ktore samo nie siedzi bo siodelko jest takie jak fotelik samochodowy, ale moja 3 miesieczna coreczka hustala sie w niej tylko kilka dni gdy skonczyla 2 m-ce a pozniej jej sie znudzilo, o wiele bardziej woli mate i lapac zabawki, ale to kwestia dziecka,mojej kolezance sie sprawdzila do 7 m-cy i jej corka uwielbiala ja