Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madeline 1970

Wróciłam do figury sprzed porodu! Błyskawicznie!

Polecane posty

Gość Madeline 1970

Dziewczyny, to są problemy każdej z nas: urodziłyśmy dziecko i jesteśmy zwiotczałe, zmęczone i czujemy się grubo i nieatrakcyjnie. Na dodatek mamy cholerne rozstępy! W poszukiwaniu metody, która pozwoli szybko wrócić do życia przeszukałam setki ofert gabinetów kosmetycznych i tylko w jednym znalazłam to czego szukałam " przywrócenie sylwetki po porodzie" . Obecnie jestem w trakcie serii , po trzecim zabiegu SPM w Krakowie ( gabinet Doris Dorin) . Mozecie wierzyć lub nie, ale znikam w oczach :) Ciało staje się sprężyste, skóra napięta a co najważniejsze żegnam się z rozstępami!!! Sam zabieg na początku zostawia siniaki, ale ogólnie bardzo przyjemny. Rozstępy likwiduje dodatkowo mikrodermabrazją na wybrane partie ciała. Polecam wszystkim mamom :) czas o siebie zadbać !

Gość ehje
40 lat i dzieci ci sie zachciało???

Gość Alicja z Krainy Bez Czarów
Ej! Czy to forum nie jest po to, aby udzielac sobie rad i przekazywać sprawdzone metody? Ja też mialam problem z powrotem do figury bo utylam w ciąży 25 kilogramów. Te babki, które to przeszly - wiedża o czym mówię. Bardzo dobrze, ze żyjemy w czasach kiedy możliwe są takie zabiegi - chociaz i tak uważam , ze malo kobiet z nich korzysta po ciąży. Wynika to pewnie z braku środków ale też i orientacji. Pięknie zachowal się mąż mojej koleżanki : kupil jej serię wizyt w SPA . Pozdrwaim wszystkie kobietki walczące o zgrabne cialo! Ja też rodziam w wieku 40 lat . To normalne !

mi wystarczyło niewyspanie/niedojadanie/gonienie z dzieckiem na ręku i karmienie piersią i po dwoch tygodniach nie było śladów po ciąży.

Gość Znowu się tu reklamujecie ???
Chyba klientek nie ma wasz salon ! Reklama na kafe powinna być płatna :P

Gość saleminka8
ja nic nie robiłam i wróciłam do normy w bardzo krótkim czasie,przytyłam 21kg a dzisiaj jestem 3 kg na plusie,czego nie widać,a jestem 7 miesięcy po porodzie i wagę taką miałam już 3 meisiące po porodzie. Wystarczy karmić,karmić i karmić malucha :P przy małym dziecko szybko można stracić dodatkowe kg,bo nie ma czasu na odpoczynek :P

No bez przesady trzeba w ciazy dbac o siebie zeby nie bylo trzeba pozniej tracic kasy na takie zabiegi..:)Nie jesc za dwoch jak to kobiety czesto robia,tylko dla dwoch...

Gość Madeline 1970
w ofercie też mamy inne zabiegi takie że cud miód malina

Gość saleminka8
majoweczka09 kochana ja dbałam o brzuch jak tylko się dało,uzywałam tylko polecanych przez znajome kremów na rozstępy,głównie używałam ten co moja siostra,która miała duży brzuch z powodu wielowodzia,więc skóra jej się naciągła bardzo. Miałam super brzusio do 34tygodnia,potem zaczynały pojawiać się rostępy,zawsze byłam szczupła a tu nagle taki brzuchol z synkiem 4200 w środku hehe i skóra popękała

Ja rozumiem rozstepy ale jak w ciazy mozna sie doprowadzic to stanu w ktorym wazy sie wiecej 35 kg ????? Nie wiem ja tego poprostu nie rozumiem ?!

Ja smarowalam oliwka bambino brzuchi zdrowo sie odzywialam i waga w dzien porodu 10 kg mniej (przybralam 13 w 2 ciazy) a po miesiacu juz nie bylo sladu ze bylam w ciazy..W 1 ciazy przytylam 19 i tez nie bylo sladusporo zalezy od budowy...

majoweczka a no mozna..wyobraz sobie,ze kazdy organizm jest inny..Ja przytylam 27kg,a jadlam tylko troche wiecej niz przed ciaza..codziennie robilam sobie spacer po 30 min,bo tyle wlasnie zajmowala mi droga do pracy..pod koniec ciazy wygladalam jak slon..ostatni miesiac jadlam nawet mniej,bo bylam wykonczona bolem bioder i pachwin,a waga i tak szla w gore..

Anka jestem w tej samwej sytuacji przytylam 28 kg pomimo ciaglego ruchu pracowalam do samego konca 2 tygodnie przed terminem skonczylam a pracowalam u rodzicow na targu warzywa owoce byl to sezon truskawki i bylo sie w ciaglym biegu i co i tak przytylam tyle jadlam nie duzo same owoce i warzywa i nie wiem czemu,,brak wytlumaczenia...nie jadlam slodyczy czy fast foodow jadlam zdrowo..przed ciaza wazywalam 56 kg teraz zostalo mi 6 kg na plusie i mam nadzieje ze stracje i te kg..bo zeszlo duzo:)..nie trzeba sie obzerac jak nie wiem,....ja ogolnie bylam cholernie napuchnieta w zadne buty sie nie miescilam..w szpital dawlai tabltki na zbicie opuchlizny troche pomagalo