Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam dość!

Odrzucony

Polecane posty

Gość Mam dość!

Witam. Pisze to bo chce się wyżalić. Łzy mi same ciekną i nie mogę nad tym zapanować. A więc tak. Byłem z dziewczyną no za tydzień wypada pół roku. Od jakiegoś miesiąc, może dwóch nie szło nam za dobrze. Prawie cały czas się kłóciliśmy. Nie raz chcieliśmy się rozstać ale jakoś zostawaliśmy razem. Lecz dzisiaj już to jest koniec. Powiedziała mi że się ze mną męczy, od jakiegoś czasu, że nie kocha i jest pewna że chce to zakończyć. Ja tego nie przecierpię. Ja planowałem się z nią zaręczyć. Chciałem aby to było na zawsze. Co ja mam zrobić, jeśli się coś da. Ona już chyba nie zmieni zdania. Pomóżcie bo ja bez niej nie będę nic warty.

Gość bele de jour
zareczyc?? Na zawsze?? Bez niej bedziesz nikim?? Po pol roku znajomosci?? Prosze cie nie badz smieszny

Gość Mam dość!
Ale ja byłem pewny co do niej. Nigdy nie miałem kogoś takiego w swoim życiu. I już chyba nie będę miał... ;(

Gość bele de jour
ale widocznie ona jest innego zdania. Przejdzie ci

Gość malanowski
idz sobie strzep

Gość Mam dość!
Problemy? Heh dobre. Przejdzie? A kiedy ? Ja coś musze zrobić. Ona mnie nie może zostawić.

Gość hejejejehehehj
ile masz lat? moze cos zrobiłes zle? a moze nie była ciebie warta? zrob tak: telefon do kumpla i na wódke marsz!

Gość Mam dość!
Ponad 18. Chciałem chyba zawsze za dobrze dla niej. Miała wszystko co chciała. Teraz ja zostałem z niczym. Zawaliłem rok szkolny przez nią.

Gość Mam dość!
Jest ktoś?

cipka z Ciebie jest, szkoda że obowiązkowe wojsko zlikwidowali, przyszyli by Ci z powrotem jaja.

Gość hejejejehehehj
18?????????????????????????????????????? ja pierdziele. 18 i chciales sie zenic? nic dziwnego ze ona cie zostawiła. jejku chłopie. ogarnij sie! idz powiedz to rodzicom.

Gość life is brutal........
to pewnie twoja pierwsza dziewczyna z która tak dlugo byles, albo i pierwsza w ogóle dlatego tak przeżywasz:o ale popatrz na to realnie, sam zauważasz że ciagle sie ostatnio klóciliscie, nie wiem o co wam szło, czy o wiele rzeczy, czy ciagle o to samo niemniej nie było za fajnie.. czy naprawde ci to odpowiadalo? pewnie nieraz myslales sobie ze masz jej dosyc i chcialbys od niej chociaz troche odpoczac:p skoro zostales teraz sam to pocierpisz, ale ten szok minie a co nie zabije to wzmocni;)🖐️

Gość nazi ptaszek
Wiecie co, szczególnie do kobiet kieruję tu słowa... na wielu wątkach narzekacie, że faceci to ch*je, świnie, zdrajcy... ale jak już znajdzie się chłopak uczuciowy, który potrafi bardzo kochać, jedziecie po nim jak po psie. Właśnie między innymi takie zachowania produkują sku*wieli wśród facetów, bo potem taki za stek poniżeń chce być macho... a macho, no właśnie... wiele z was miało swoich macho, a potem gorzkie żale na kafeterii.

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
uczuciowośc uczuciowością ale myslenie o ślubie po kilkumiesiecznym kłotliwym zwiazku w dodatku wieku 18 lat to lekkie przegięcie;)

Gość żeżeee
spojrzenie jak spojrzenie, zwykle tyle na zdjeciach pokazuja ci którzy nie maja nic wiecej do pokazania

a co ja mam powiedziec jak rozstałam sie z facetem po 4 latach?w przyszłym roku miał byc ślub.Jakos musimy to przecierpiec,bo żyć trzeba dalej :/

żeżeee spojrzenie jak spojrzenie, zwykle tyle na zdjeciach pokazuja ci którzy nie maja nic wiecej do pokazania więcej nie mam zamiaru pokazywać, nie dla takich osób jak Ty ;) Oblubienica Dzięki, ale w rzeczywistości lepiej mnie unikać ;)

Gość nazi ptaszek
,jfdfjnfd,nmffd >> nie twierdzę, że w wieku 18 lat, po kilkumiesięcznym związku powinno podejmować się takie decyzje, ale nawet niewłaściwe decyzje, nie są powodem, aby drwić z tego chłopaka. Można mu napisać w inny sposób, że na pewne rzeczy może być za wcześnie ale od razu poniżanie, wyzywanie od np. c*pek. No chłopak młody i zakochany, jest uczuciowy i nie należy przez to z niego drwić. inzynier>> tobie jaja już przyszyli w przedszkolu, ale zapomnieli przyszyć ci mózg :D

nazi ptaszek moja głowa ma się w spokoju, ale dzięki za troskę. Ale czy ja z Ciebie drwię, człowieku, wypisujesz jak popapraniec w stylu "Chciałem aby to było na zawsze", "Pomóżcie bo ja bez niej nie będę nic warty" Będziesz gówno warty jak z nią nie będziesz? Bez niej jesteś już gówno warty bo masz nie tak pod kopułą. Zresztą kończę z Tobą dyskusje, bo nie ma sensu. Oblubienica Nazwanie mnie wampirem to gruba przesada, choć lubię życie nocne.