Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barbara 39 lat

Gdzie pojechać na wakacje za 1000złotych dla jednej osoby

Polecane posty

Gość Barbara 39 lat

Jestem sama, nie ma dzieci i mam 1000złotych które chcę wydać na wyjazd. Nie wiem gdzie mam jechać? Nie jestem wymagająca. Mogę nocować w hostelach, schroniskach z łazienką na korytarzu, ale pod warunkiem, że z wieczora mozna się tam kłaść spać i ludzie się nie tłuką do 2 w nocy. Spałam w hostelu na wspólnej sali damsko-męskiej, bardzo mi się tam podobało, każdy był odgrodzony od drugiej osoby grubymi dechami i nikt nikogo nie podglądał, była kuchnia, gdzie mozna było można samemu sobie gotować. Panie z obsługi za około 2 złote prały jedną rzecz w pralce i suszyły w suszarce. Rzeczy te pachniały po wypraniu!!!. Miałam stary zbutwiały łach - bluza z polaru. Śmierdziała niemiłosiernie. Wieczorem oddałam do prania, rano na portierni dostałam moją bluzę - nie mogłam uwierzyć - ona pachniała! Podobał mi się tam nocleg. Byłam tam tydzień. Jedyne co mi się tam niepodobało to złażące się po nocy mędy nocne. Tłukli się do 2 w nocy, a opócz tego portiernia była koło drzwi naszej sali i panie słuchały w nocy muzyki z radia, które słychac było całą noc. Spałam tam cały tydzień z watą w uszach i poduszką na głowie. Kiedyś żeby się wyspać to wróciłam o 18.00 i spałam do 24.00, bo o tej towarzystwo zaczynało się złazić z miasta. No ale ja już się przespałam i jakoś doczekałam do 4 rano i wyszłam zwiedzać na miasto. Myślę jednak że noclegi są dość drogie nawet w hostelach na wspólnych salach. Teraz myślę gdzie pojechać, może do gospodarstwa agroturystycznego? No ale jestem sama więc nie przyjmą mnie samej do pokoju bo im się nie opłaca, a z drugą osobą nie chce spać.

Gość a gdzie nie:)
ja w zeszlym roku bylam na chorwacji, tygodniowy wyjazd kosztowal mnie 950zl:) polecam tez Soline

Gość hejejejehehehj
ja byłam w bulgari na 10 dni za950 zł:)

slyszalam wlasnie ze w bulgarii jest tanio musze kiedys sprawdzic

Gość Barbara 39 lat
1000złotych za tydzień to trochę drogo. Ja myślę za 1000złotych pobyć z miesiąc.

Gość Barbara 39 lat
Myślałam też o polu namiotowym bo mam namiot a chciałabym pobyć cały lipiec za te 1000 złotych.

takie wakacje to dla mnie nie wakacje, jak juz gdzies sie wybieram to tak zeby mnie bylo stac na to zreszta uwazam ze miesiac wakacji to o wiele za dlugo ja po dwoch tyg mialabym dosc a jechac gdzies to tylko po to zeby sie wyszalec a nie martwic zeby nie braklo. jednak jesli tak chcesz to na slowacji w namestowie jest pole namiotowe zaraz przy jeziorze, jesli wezmiesz ze soba jedzenie lub bedziesz w sklepie tam kupowac i sama robic to powinno ci spokojnie starczyc

Gość miłośniczka Alfy Romeo
Idiotki pomaranczowe podszywajace sie pod autorkę po co zabieracie głos skoro nie macie nic mądrego do powiedzenia .Kupa śmieciar co to anonimowo próbuja byc takie mądre a naprawde mozg ma mniejszy niz orzeszek .

Gość Barbara 39 lat
No tak tylko że teraz na Słowacji jest euro i nie wiem czy nie za drogo. Może powinnam skocvzyć na Ukrainę, na Krym, tam chyba taniej.

Gość miłośniczka Alfy Romeo
Hola hola nie podszywac sie pode mnie proszę .To wyżej to nie ja !Łozbuzeria pomaranczowa !

milosniczka alfy ty to nawet orzeszka w tej pustej makówce nie masz:) ty za to wnioslas do tematu bardzo wiele:)

Gość tylko Grecja taniutko
Teraz kryzys w Grecji więc tanio są wyjazdy autokarem do Grecji na tydzień za 600zł. Bez wyżywienia, ale można zjeśc na mieście, a zresztą jest upał i jeść się nie chce. Można przezyć na puszkach i zupkach. Od trzech lat jezdzę do Grecji z biura w Krakowie za 600 złotych na tydzień z przejazdem. Blisko morza, woda czysta i piasek miękki. Super sprawa.

Gość taa niedobra pupa
Zależy co się lubi i w jakiej jesteś formie. Jak lubisz np. wycieczki rowerowe, to w miesiąc zdazyłabyś przejechać całą Norwegię --- to podobno raj dla rowerzystów. A rozbijać się można namiotem tam za darmo - tzn. wolno - oczywiście zorgaznizowane campingi tez sa - i wtedy płatne. Ja kiedyś jechałam sama z Poznania nad morze do Kołobrzegu rowerem. ZAjęło mi to trzy dni, potem zostałam na polu tam - 4 dni, wydałam w tydzień 300 zł, ale mogłabym znacznie mniej.

Gość mam teraz odp.
gospodarstwo agroturystyczne super sprawa, polecam np. Cekcyn - nawet jeśli jesteś sama to pokój możesz wynająć- 35zł za dobę. tydzień czasu i super odpoczynek

Gość to dobry pomysł ten rower w no
rwegii

Ja też jestem w takiej sytuacji, więc nie przejmuj się przypadkiem;). W sumie to cieszę się nawet z perspektywy wyjazdu w pojedynkę i możliwości doświadczenia ciekawego odpoczynku, poznania nowych ludzi i miejsc. Planuję wybrać się do hotelu Głęboczek na Pojezierzu Brodnickim. Teraz już wiem, że to z czego tam na pewno skorzystam to winoterapiia i zobaczenie winnicy oraz posmakowanie w dobrych winach:).

Gość jaitylkoja
Gdzie znajdę pokój jednoosobowy nad morzem, najczętniej w zachodniopomorskiem, bez konieczności poznawania kogokolwiek, integrowania się itp bzdetow. Chcę pobyć dwa tygodnie sama. Ktoś ma namiary na takie miejsca?